February 23, 2012

Bangga dengan MV RAMLAH RAM yang ketengahkan heroin bertudung!



Assalammualaikum

All hijabers! Proud to tell all of you.. 

Ni first time tengok video yang mostly of the girl pakai hijab.. Dan paling penting sekali, heroin utama pun pakai hijab sekali dengan stokin hitam tutup kaki.. 

Congrates to the team sebab hasilkan video yang berkonsepkan baru macam nie.. Memang tak bosan tengok. Rasa bangga lagi adelah.. 

Kalau korang tengok baju-baju yang dipakai heroin, RAMLAH RAM dan dayang-dayang, semuanya adalah tajaan dari BUTIK YASALMA COLLECTION.

Memang awesome gila baju dan tudung-tudung yang digayakan. Tak hairanlah kalau ramai yang meminati design dari sis Yasalma sendiri.. Maz sendiri mengagumi design-design sis Yasalma.. One day memang teringin nak tempah dengan dia.. 

Owh, heroin dalam mv ni maz kenal.. Tapi sekali jer jumpa akak nie.. Memang cun. Kalau tengok mesti ingat anak dara lagi kan? Actually kak Jasrina Jasni ni dah kahwin pun.. Memang cun! Rugi tak dapat mekap dia time first time jumpa tu.. Shape badan jangan katelah.. Kalah anak dara!

Paper pun, jom enjoy tengok music video nie yer.. Tahniah untuk semua yang terlibat.. Love this music video much!






Here comes the HIJABERS!! 

4 comments:

Miss Anis said...

like....suke la lagu ni....

Cikgu Fikri said...

wah....
rmai kata lagu ni best..
tp, mv dia fiq blogm tgk lg... :)

zOeY zAu YaH said...

sesuai kan sbb dia sendiri dah pkai tdung ;)

baincardin said...

Salam.

Sama2 kita berdoa supaya artis2 lain pun mengikut jejak langkah untuk menutup aurat. :)

*layan video ni berulang2! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...