September 30, 2011

Lelaki Bila Jeles Hensem Sangat Ker?

Assalammualaikum semuaaaa.. Rasa macam lama je tak update.. Maz tak idea nak cakap ape..

Semalam pun update entry tengahari lepas tu tak der dah.. Ni pun nak update pasal sesuatu yang maz jumpe kat wall kawan facebook maz.. Memang comel.. Dan tak sangka.

Korang cuba bayangkan kalau lelaki jeles, macam mana rupa diorang. Then kalau perempuan jeles, macam mana pulak muka diorang?? Hehehehe.. Ini bukan diskriminasi jantina yer.. Yerlah. Maz perempuan pastu nak mengata kaum perempuan sendiri.

Cuma kelakar.. Sebab lelaki still boleyh cool lagi.. [sesetengah merekalah].. Tapi perempuan, belom ape-ape dah sergah.. Mau tak berlari jantung lelaki tu keluar dari badan *tipu!


Adakah pada penglihatan korang lelaki itu kelihatan comel biler jeles?? Yer.. Mungkin setengah dari mereka.. Tapi lelaki pun boleyh berubah macam muka perempuan yang tengah jeles seperti dalam gambar kat atas.. Tak percaya?? Tengok lagi:












Skrol lagi











lagiiii.. Nak sampai dah.. hehehe















TARAAAAAAA!!!











Haaaaa.. Terkojut mak! Jangan marah yer.. Gurau senda di tengah hari.. Bubye semuaaaaa.. Muaaaahhhhh3!!!




Klik nuffnang kat bawah header.. maz nak beli kereta :)

P/s: Hari ni nak blogwalking jer.. So tinggal komen kalau nak maz datang blog korang.. Maz kalau datang blog suke tinggal jejak yang tak boleh dihilangkan.. Huk3

25 comments:

ANISA said...

hahaha...pandai2...suka part hulk tu..

Amoychanteks said...

mmg cute kalau laki jeles :)

Amoychanteks said...

guys are so cute when they getting jeles~ <3

msredcheesecake said...

Msred kalau jeles terus bertuka rupa macam lisa surihani.... Hhaaa...

chEntA said...

hahaha..nice entry..!
1st tyme terjah blog awak..nice..=)

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

lelaki memang comel kalau jealous
aww nyomeii je
HAHA

khairul asrol said...

haha .. lelaki memang hensem la kalau jeles .. nampak yg laki uh syg kat pmpn tu ..


UMNO mahu lagakan LGE dengan sultan johor .. ape kess ??

starzieti said...

Haha ! Lelaki mmg comel bila jeles. Hee ~ :D

Nurul Mazni said...

@ANISA: hehehe.. baru tau yer kite pandai? hik3

Nurul Mazni said...

@Amoychanteks: ye ker?? klu tak?? hehehe

Nurul Mazni said...

@msredcheesecake:wahhh.. tu dia. cam lisa surihani teros.. hehehe

Nurul Mazni said...

@chEntA: tenkiu chenta.. :)

Nurul Mazni said...

@saidatul syahirah bt mohd ya'acob: ececeyhhhh :)

Nurul Mazni said...

@khairul asrol: owh.. macam tu yer.. hehehehe..

Nurul Mazni said...

@starzieti: okeyh.. diorang comel :)

NanaStrawberry said...

Mr J sy comel je bile jeles. cam budak2, hihi ^-^

khairul asrol said...

err, awak , ade je saya tengok gambar orang yang komen .. tu kat sebelah kanan tu pe ? =)

zOeY zAu YaH said...

mmg btl rasanya hehe..

khairul asrol said...

okay, rasenye awak kena buang gambar lipstik tu kot .. sebab lipstik tu dah replace gambar diorang .. ce try .. =)

Run Away said...

huck tu kan...wat sakit jantung jew beb...;d

Ekin Razly said...

HAHAHA.. Pandai sis buat lawak..

Nurul Mazni said...

@NanaStrawberry: ececeyhhh.. hehehe.. bestlah ade mr J.. ngeee

Nurul Mazni said...

@zOeY zAu YaH: aik.. cik zoey pun ragu2.. cm ner nie?

Nurul Mazni said...

@Run Away: im sorry bebeh.. hehehe..

Nurul Mazni said...

@Ekin Razly: alah.. selama ni tak pandai yer?? wuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...