February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?



Assalammualaikum

Wahhhh!! Happy-happy!! Abang ben buat segment lagilah.. Dah lama jugak tak join segment abang ben ni. 

Maz ternampak segment ni dari blog Azhafizah..

Perghhhh.. Seram gak kan nak kene kritik.. Tapi serius memang nak tahu jugak kelemahan blog maz ni dimata korang.. Asyik puji jer.. Cuba kritik sket-sket.. 

Tapi jangan lupa baca syarat cam ner nak kritik kat blog abang ben dulu yer.. Kritik jangan semberono jer.. ngeh3..


Untuk join klik sini----> SEGMENT

Segment ni akan ditutup pada pukul 10malam nie.. So cepat-cepatlah join :)

----> seram sejuknye nak dapat kritik dari blogger.. wuuuuu

17 comments:

nanieybarnieylurviey said...

emmm nk komen apa eyh?? buang lgu better sbb leh tgk movie smbil bc entri sni :)

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

starzieti said...

saye tak berani dikritik. hee.

Kiera Zainal said...

wahh so romantik ok. memang sangat lawa. good joblah!

follow dah. nice so nice.

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

hai, selamat berkenalan..
jum singgah sini

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, okay. Combo color menarik. Tinggal part header je. Rasanya saiz image untuk header tu besar kan. Sebab part header tu yang lambat nak abis loading bila buka blog ni. So, boleh resize-kan image header tu (pixels) then upload balik. ;)

Cik Kay Jue said...

blog ok.. cube lagu tu kalau boleh tak yah autoplay ea.. lgi satu kat bahagian menu bar tu mcm tak kena.. huhu..


ok.. thnks coz kritik blog CKJ...

deno said...

wahhhh!! cantik la blog nie.... suke... :)

deno folow sini okey:)

Nurul Mazni Sawal said...

@nanieybarnieylurviey: ye ker? tapi lagu tu boleh pause.. :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Kiera Zainal: tenkiu dear.. ni puji nie.. tapi tenkiu sgt2..

Nurul Mazni Sawal said...

@Fadzmie Mohamad: owh.. tu blog designer yang buat.. ape2 pun tenkiu sbb sudi datang n kritik.. :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Cik Kay Jue: tenkiu coz datang kritik.. menu bar sy dh betolkan.. cuma part lagu sy ase boleh pause klau tak nak dengar.. :)

Nurul Mazni Sawal said...

@deno: tenkiu deno.. nanti sy blaz kunjungan.. :)

zOeY zAu YaH said...

nak kritik boleh? blog maz comel hahahaha...eh tu termsuk kategori kritik tak? haha x join tp ska2 ja saya ni kritik..

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...