August 23, 2011

Korang Rase Adakah Wajar Maz Berasa Bangga dan Perasan???

Assalammualaikum kawan-kawan.. First sekali adakah wajar maz berasa bangga????

Yer.. BANGGA!! Adakah wajar maz merasakannya [ape aku dok ulang-ulang mende same nie?] Sebenarnye maz tak nak post pasal nie. Tapi biler makin ramai yang kata, maz jadi malu-malu kucing campur mahu-mahu jugakkkkk..

Sebab dah banyak sangat... Terlalu banyakkkkkk ... Sampai maz rase kalaulah mereka ni tahu, konpem mereka muntah hijau.. Maz yang macam ni pun layak ker untuk kelihatan seperti mereka??

Korang nak tau ker?? Tapi janji dengan maz bende-bende nie dulu. Kalau boleh maz teruskan..

1. JANGAN MUNTAH HIJAU.. maz tak jamin tau.
2. JANGAN TUTUP SKRIN LAPTOP KORANG.. jangan tutup mata gak.
3. JANGAN TEKAN BUTANG X WARNA MERAH KAT BROWSER INTERNET KORANG
4. JANGAN BUAT MUKA MELUAT BILA TENGOK MAZ POST GINI.. 

Amacam?? Leyh janji???




















Korang...... Janji yer?? Janjilahhhhh~ 

Jangan marah dulu tau.. Sebenarnye citernye gini.. Maz tak larat dah disamakan dengan beberapa orang artis kat malaysia nie [eyh!! Jangan muntah dulu!]. Ini betul.. Maz ingat maz tak nak publish sebab nanti korang akan kata maz PERASANNNNNNNN..... Maz paham.

Tapi sejak seorang blogger ni kuarkan kenyataan dia kat komen blog maz, maz rase nak cerita pasal nie. Tak taulah pendapat korang macam mana kan.

Tekan untuk besarkan..... Fokus kat yang ada bintang tu..

Memang tak der niat pun nak perasan jadi retis.. Tapi setiap kali maz upload gambar, tak sah kalau orang tak samakan maz dengan dua artis nie.. Korang dah janji tak muntah kan?? Sebab korang dah janji, maz tempek gambar tu.. Janjiiiiiii!!! Manusia berpegang pada janjinye tauuuu!










Artis pertama







Artis kedua




Alahhhhh.. Ade yang muntah dah.. Nasiblah.. Korang yang tak pegang janji.. Wuuuu.. Kisah ape maz kan? Suke hatilah.. 

Memang antara banyak-banyak artis, dua artis ni yang selalu disamakan dengan maz.. Kalau DATO SITI NURHALIZA, maz dah disamakan dengan dia dari dulu lagi. Mula dengan kawan mak maz bile dia kata "siti bila pakai tudung macam muka nurul[maz lah tu]"..... Dah jadi terbalik. Bukan maz yang muka cam siti. Tapi siti pulak iras maz..

NORA DANISH pulak baru-baru ni jer disamakan.. Tak taulah bahagian muka mana yang sama. Maz dah letak gambar...Yang orang komen ade iras kedua-dua artis nie. Maz betul-betul tak tau part mana yang sama.  

Maz ada mengadu pasal ni kat kawan maz. Then dia cakap "sib baik orang samakan muka u dengan DATO SITI NURHALIZA.. kalau diorang samakan dengan NING BAIZURA cam ner?"...

Sentap maz dibuatnye.. Hehehehehe.. Betol jugak tu. Maz pun bukan peminat Ning Baizura.. Secara jujurnya kan.. Buat ape nak selindung-selindung.. Maz memang peminat SITI NURHALIZA!! 

haaaaa... Itu jerlah rasenye.. Ni pun dah dekat kul 3pagi.. Kejap lagi dah nak sahur.. Maz tak tido lagi.. Berpanda lah mata maz nanti.. Bosannye.. Konpem kene tutup dengan concealer.. Tido-tido..!!!






***** Bukan korang dah janji dengan maz ker perkara-perkara nie, tapi kenapa ade yang buat?? Cedihnyeeee: 


1. JANGAN MUNTAH HIJAU.. maz tak jamin tau.
2. JANGAN TUTUP SKRIN LAPTOP KORANG.. jangan tutup mata gak.
3. JANGAN TEKAN BUTANG X WARNA MERAH KAT BROWSER INTERNET KORANG
4. JANGAN BUAT MUKA MELUAT BILA TENGOK MAZ POST GINI.. 






Bubyeeeee, sob sib subbbbb!!






P/s: Maz suke nora danish dalam cite ANA LULU dan bangga dengan DATO' SITI NURHALIZA dengan penghasilan album inggeris pertamanya.. 

17 comments:

Muhd Fadil said...

datooooooooo sitiiiiiiiiiiiiiiii.. nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!

#seiras woo. hehehe

>Misz Farah..?< said...

akak ni comel. hehe..seyes tak tipu.=)

*pnat jd silent reader skang mse utk bersuara. ;p*

diana said...

memang ada iras2 la...:)

Nurul Mazni said...

@Muhd Fadil: alah.. tak dptlah saya nak bagi sign sebiji cam dato siti.. :) tengssss

Nurul Mazni said...

@>Misz Farah..?<: terima kasih farah.. haaaa.. selama ni silent reader akak yer.. gigit hidung dia!

Nurul Mazni said...

@diana: tengs diana... :)

zOeY zAu YaH said...

dah org puji trima je maz hihi

Nurul Mazni said...

@zOeY zAu YaH: kadang2 seganlah awak.. huhuhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mmg ada iras dato' siti, comel jer :)

Nurul Mazni said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya: tengs awak.. awak pun comelll jugak!

NormaLiza Mah said...

waaa dato ct....
nora danish..
drop by klik2 iklan..
singgah2 lah & klik2...

Nurul Mazni said...

@NormaLiza Mah: tengs sis.. okeh.. will come to ur blog too~

Sheda Argos ツ said...

memang iras cikit2 hihi sheda iras spe maz?? huk3x =P cyg sok yew sheda update blog maz sowi muah3x

Nurul Mazni said...

@Sheda Argos: tak per2.. take ur time.. hehhee.. tenkiu..

Princess Yanti said...

haah la maz....same la....

Nurul Mazni Sawal said...

@Princess Yanti: hahaha.. yerlah.

Fieda Zafri ♥ said...

peewwiittttt... comey comeyyy...http://fiedazaffery.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...