January 23, 2011

CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN

Hai, hai dan hai semua kawan-kawan...
Hari ni saya berbesar hati sangat nak buat contest sempena menyambut bufday saya yang akan datang pada Februari ini...

Firstly tolong jangan salah faham dengan niat contest ini diadakan. Ia diakan bukan sebab saya nak naikkan traffic blog sendiri keyh. Bukan-bukan. Sila buang tanggapan negatif seperti itu. Tapi saya buat sebagai penghargaan saya kepada korang semua yang banyak sokong blog saya nie.


Oke. So kat sini saya akan senaraikan syarat-syarat kontest supaya korang tau macam mane kontest ni berjalan keyh. Nak tak nak, korang kene follow gak kalau tak penyertaan korang takkan diterima. :)


1. Semua pown boleyh join, tapi terhad hanya kepada kaum hawa sahaja. Maaf guys. Anda tak boleyh join kontest ini. Nama pun kontest Gadis Shawl Menawan kan???
2. Korang yang join kenelah gayakan shawl korang. Tak kisahlah korang nk lilit ker, nak stail ala yuna, or ala siti nurhaliza or ala-ala gadis arab pun muleyh. Nak tambah aksesori lagilah digalakkan. Ape2 sahaja aksesori asalkan pemakaian shawl korang tu nampak kreatif. 

3. Yang penting disini adalah SHAWL. Tudung bawal or selain dari shawl tak dibenarkan!
4. KENALAH JADI FOLLOWER BLOG LITTLE LOVE ALWAYS keyh.
5. Letakkan gambar korang (gambar korang seorang jer), dan make sure korang pastekan jugak gambar di bawah ini kat blog korang.
6. (syarat baru! Sila alert:  Sila letak hanya satu gambar sahaja. Tak nak banyak-banyak dalam satu frame gambar. Hanya SATU keyh. )







7. Korang kena terangkan sket pasal gambar korang tu. Tak payah bebel panjang-panjang sangat. Sket pun jadilah kan.   
8. Pastikan korang jangan lupa tinggalkan backlink untuk entry korang kat komen box entry nie
keyh. Nanti senang saya nak track korang punyer entry.
9. Jangan lupa untuk TAG sekurang-kurangnya 2 orang kawan anda yang mempunyai blog tau untuk join kontest ni.
10. Tarik tutup untuk kontest ini adalah pada 18 Februari, pukul 11.59 malam. Lebih dari tu, saya takkan terima tau. 
11. Keputusan pememang adalah MUKTAMAD. Sebarang surat menyurat, surat ugutan, email layang or apa-apa jua berbentuk tak puas hati, TIDAK AKAN DILAYAN.... 
13. Keputusan mahkamah... Eyh! Keputusan kontest akan diadili 60% oleh saya sendiri dan 40% lagi oleh juri undangan.
14. Hadiah MISTERI menanti pemenang-pemenang bertuah.


Untuk bagi korang paham macam mana korang nak wat kontest nie, sila tengok bawah keyh:


CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN - tajuk entry korang.



(bebel-bebel sket before letak gambar)


 (hahaha.. gambar nie lagi-jangan tulis dlm entry korang keyh)
(Then bebel-bebel sket pasal korang punyer gambar.. dan letak gambar official kontest)




(terpulang kat koranglah nak wat cam ner entry korang. Juz kene ade gambar korang n jugak gambar official kontest ni gak okeyh?)


So untuk semua gadis-gadis shawl di luar sana, anda amat dialu-alukan  untuk join kontest nie. Tak kisah kalau selama ni korang tak pernah sentuh shawl, tapi untuk kontest ni, inilah masanya korang tunjukkan yang korang pun boleyh bergaya dengan shawl. Haaaaa~~ Simple kan??? Ker susah?? Takkan?? :)

Jom-jom!!! Saya galakkan korang join keyh... Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Hadiah menarik dan misteri menanti anda 


Pssst: Maaf coz lambat publish post ini. Take time coz tak terer HTML. hehehehe






74 comments:

armand said...

ala nak join nak join!
:P

Bulan said...

ok dear.
InsyaAllah.i will.
gud luck yah!

cira nd said...

nak join...ho ho ho...
esok join...thankz coz jemput :)

cira nd said...

join da akak comey :)
http://cirasigadiscilik.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

thankz :)

ZaNaUs said...

akak comei.
dy da join. ni link.

http://misslavenderpurplish.blogspot.com/2011/01/mari2gadis2-sekalian.html

Gadish Lollipop said...

farah join yaww
kalo ad yg kurang .inform ye
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

nurul ainul farhain said...

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


sy join ye sis comel:)

anith chan said...

salam..

da join..

http://sayadancontest.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

makasih :))

nurul ainul farhain said...

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


join sis comel:)

Anis Adila Aris said...

saya join tau :)

http://akuqute.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

EZAN IDMA said...

join gak walao tak menawan. haha

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

M E Z said...

Hai akak, saya pun join. try look :D
http://mezblack.blogspot.com/2011/01/i-join-contest-lagi.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dik, mak gadis boleh join tak?? hehe. akak dah join tau..


http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/01/kontest-gadis-shawl-menawan.html

hidayah A :) said...

hye akak comel . saya nk join lahh :)
ni url : http://hidayahrainbowlife.blogspot.com/2011/01/contest-lagi.html

TIA OF REVENGE said...

hye, tia join ye :)

http://mylifeastiaofrevenge.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

tomatokering :) said...

nice contest ! nak joinlah nanti :)

eni yunie ツ said...

sis , eni join ea contest nie :)

http://keyrachokieyownonly.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html

Myra said...

Akak , saya budax bwah umor nie saye harap saye dpt masuk contest nie :)
sbb saye kaum hawa jgak . HAHAHA
nie link saya
http://miragetah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

La Dolce Azila said...

nak join contest muleyy??? ^_^

Myaa Meow said...

Mya Join, ! ^_^
http://kucingitumeowmeow.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-mak-kucing.html

mastura said...

http://itupunyasaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

saya join akak comel :)

Ayuni Liyana said...

http://almondlovers-story.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

yuni join :)

harap harap ade rezeki . aminn .

mastura said...

http://itupunyasaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

saya join kak comel :)

sepet :) said...

da join . ngee~

http://rara-minahsepett.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

ziema cindalena said...

saye join yer~ maceh~ ^_^

http://cindalena.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

La Dolce Azila said...

join....!!

http://ladolceazila.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Cik Azizah said...

hai..hai...

jijah join ni...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Manja (let it be my sweet name) said...

manja nk join juga

nanti manja buat entry tentang ini

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

Salam azwa dtg join contest nie

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Nurul Mazni said...

thx all gegurls dat joining my contest. gud luck for u all.
untuk saper2 yg nak join tu, cepat2 wat entry tau~ still got time nie.

Efipurpleshine said...

fi join...

http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

atien rashidi said...

saye join !

http://atienrashidi.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html :)

zera said...

ni zera punya..
jom2 tengok..^^

http://starriehezz.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

zati andissa said...

okay...this is mine..
take a look..
http://zatiandisa.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

.cik yaya. said...

okay yaya dah join!
http://princessyayah89.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

m!ss $@BR!D@H said...

nak join!

http://misssabridah.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan-contest.html

Miss Ran said...

join

link:
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

nanti sy betolkan lg

♥ farina othman ♥ said...

akak ,saya join contest nie taw :)

http://stilovesmylifel.blogspot.com

nur husna said...

http://gadism0ntel.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

kak mazni. sya join. hehe.

zOeY zAu YaH said...

salam kamu yg cantik saya baru join..=)

http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

tq =)

misz l0vely said...

hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

tq...
;)

nuralynZAKREE said...

http://story-of-mlife.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

nuralyn da join . two thumb up utk u !

nadila azhar said...

saye dh join..;))

http://nadilazhar.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

nur ifzah said...
This comment has been removed by the author.
nur ifzah said...

http://ilovebluekaler.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-d.html

join :D

maaf , letak dua kali link

mastura said...

saya yg mnx tukar gmbar tu..
n nie link dya..
gmbar dah tukar :)

http://itupunyasaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

MAKCEK bukan NENEK said...

suda join ^^

http://saiapanic.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-pingsan.html

alyia farzana said...

kakak , saya sudah join !
http://alyiafarzana.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

nuralynZAKREE said...

nuralyn da tag . maaf .
smlm nuralyn kalot seb mgantuk . mata
pn tk than . herm ~

AIMIE DIYANNA said...

Hey awakk.. sy suke contest awak... :) luv it... hope dpt jadi top 3.. hehe berangan~ ok la.. track this dear, http://imedianna.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan.html

tq. mmuah!

AIMIE DIYANNA said...

g kat sni taw syg.. i join~

http://imedianna.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan.html

miss juejue said...

saya join k..saya suka contest akak...best ..
http://missjuejue.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

cik najihah said...

sy join jugak tapi gamba x cun mane hekhek

http://najihahfara.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Tutufatin said...

join join :)

http://flyfartobefree.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

:)

shira sharif said...

awak2 saya join kontest :)
tq :)
http://shirasharif.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Lala Latif said...

hye awk...
saya dah join ok...

http://lalalatif.blogspot.com/2011/02/contest-ketiga-saya-contest-gadis-shawl.html

AYuNG said...

ayung join jugak....folower 287..

http://ayungmerapu.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Anis Nasri said...

sy suda join. :D

mari lihat Gadis Shawl Menawan

dk4me said...

dear.. i've join d contest 2~~
hehe

http://phoged.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

AIMIE DIYANNA said...

DATIN, HEHE... I BG YU TGK NI LG SKALI.. I TAMBAH GAMBAR YU... :) HEHE.. SINI LA DATIN......

SINI YE, http://imedianna.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan.html

tomatokering :) said...

joined ! :)


http://tomatokering.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

hehe ,, :)

Ayuni Liyana said...

http://almondlovers-story.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


akak niw link yuni . hehee . tengs .

faiqah said...

dear..da join:)

http://faiqahmohd.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

tirra_miss_u??? tirra_bissu??? said...

http://tyratora.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html?zx=188fc6289aba2dd7
dah join!

cik yuyu kiki-yut said...

hye beb..
this is my link..

http://ayuqistinawannaflower.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-v-v.html

Tyratyra said...

Join !

http://lifeoftyra.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Tyratyra said...

Join !

http://lifeoftyra.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

zakiah ghani said...

join jugak.. hehehe

http://amioza361189.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Nurul Mazni said...

thx untuk semua yang join. nak tau biler tarikh pengumuman pemenang, nantikan entry setiap hari keyh~ pastikan up to date dengan diz blog. thx sayang2 ku~

sitinurulafiah said...

sy join!

http://sitinurulafiah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

thanx :)

Hanim Nordin said...

1st contest i've joined! nanti pegila tengok ye :)

http://lembupadat.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

Thanx!

sitinurulaini said...

hahahaha .. akak saya join :)
tapi takut laa .. hehehe .. nie link sye .. http://sitinurulainistoryfever.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
hehehehh :) ..jmputlah tgokk ye .. btw,jujur sngat2 .. akk comel ..

Luna Chempaka said...

here's my entry :)

http://monsterbunney.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html

thnks ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...