January 19, 2012

Review Filem: Journey 2, Mysterious Island

Assalammualaikum....

Time untuk masker!! hahahhaahha.. Sekarang maz tengah pakai masker kat muke.. Dah lama sangat tak pakai.. Tapi entry ni bukanlah untuk review sebarang masker yer..

Maz nak bagitau, maz dah tengok JOURNEY 2: MYSTERIOUS ISLAND..


Well, THE ROCK alias Dwayne Johnson memang awesome.
Vanessa Hudgen... wow!! she's gorgeous!!

Overall movie ni boleh tahan.. Pendapat maz, dari segi rating boleh bagi 8.5 bintang.. Coz ade certain part 
kurang puas hati.. Especially the editing part untuk gambarkan tempat tu..
Maz rase pulau dalam citer avatar lebih real editingnya!

Mysterious Island adalah mengenai sebuah pulau yang tidak kelihatan pada pandangan mata.. 
Untuk kesana, kena melalui ribut taufan dan angin kencang yang kuat.. Ramai yang tak balik lepas jejak kaki ke situ..

So, Dawne Johnson or Hank dan anak tirinya telah ke PALAU [ini bukan typo yer.. memang nama tempat tu PALAU].. Sebuah pulau kecil untuk pergi ke sana.. Nama tukang bawak helikopter dengan anak perempuannya tu dah lupa pulak!

Kalau nak tahu lebih lanjut, maz rase better korang pergi book tiket sekarang, or pergi jer besok ker bila-bila ker asal boleh pergi.. 

Sebab kalau cerita, maz rase mau panjang berjela entry ni kang. Lagipun tak boleh nak imagine kalau takat baca gini.. 

So maz rase itu jerlah.. Still! Tak rugi untuk menonton wayang nie.. Tak sangka rupanye ahli gusti THE ROCK itu sangat berbakat! 

2 comments:

Paris Lipton said...

mmg terasa nk tgok punn!!! weee

Nurul Mazni Sawal said...

@Paris Lipton: jangan tak tengok tau cik paris lipton.. pergi cepat2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...