January 19, 2012

Mekap Tutorial: Tahun Baru Cina

Assalammualaikum..

Hihihihi.. Update lagi.. 
Bosan tak tengok??
Kalau bosan tekan jer butang X merah tu.. 

Tapi kalau yang tak bosan.. Meyh-meyh.. Maz nak tunjuk nie..
Korang mesti suke tutorial kan?? Lagi-lagi tutorial mekap.. Suke tak-suke tak?? okeyh! Gedik!

Hari selasa maz dah publish ROZITA CHE WAN TRANSFORMATION LOOK..
Kali ni sempena raya cina nak dekat nie, maz nak publish tutorial mekap untuk raya cina..

Aiyaaaa! Kita 1 Malaysia maaaaa.. Semua laya pun kite wat tutorial.. hehehehe
Apa pasal ayat atas ni tetiba jadi cam amoi tetiba maz tak tau!
Yang maz tau maz nak publish ini kat korang.. Jom3!!



Close up mekap mata.. Maz gune kamera EOS 550D untuk ini :)


No editing plus tak der saper nak tolong ambik.. So maz snap sendiri..
Yeaaaaaaaaaa!!!

Mekap kali ni inspirasi dari warna-warna pada badan naga.. Perasan tak setiap kali ade tarian naga, warna-warna yang selalu ade mesti kuning, merah, biru.. Macam-macam lagi sebenarnye :)

Macam biasa maz akan letak video kat sini.. So teman-teman yang membace tak perlulah susah payah selongkar youtube carik channel maz... 
Tapiiiii!!!!! Korang still boleh ke youtube kalau nak cari tutorial maz yang lain-lain...
Rajin sikit yer gadis-gadis comel sekaliannn :)

List produk ade kat bawah nie.. 

naturactor code 152
pixy natural beige
eye primer elianto
manly 120 eyeshadow
essence black gel eyeliner
maybelline magnum mascara in brown
in2it blusher lovebird
silky girl moisture lips in caramel



To all chinese, HAPPY CHINESE NEW YEAR!!! Kalau ade angpau lebih, hulur-hulur sikit sama ini budak yer??? Mau yang tebal-tebal sikit.. hehehehe

Itu jerlah.. Selamat mencubaaaa!!!!

7 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

suka tgk awk. selalu jadi silence reader je :)


http://notamanjaku.blogspot.com/2012/01/1-on9-blogshop-review-kznabihah.html

hAti iNtan said...

insyallah..nak kapal terbang pon blehhh

hAti iNtan said...

insyallah..nak kapal terbang pon blehhh

Nurul Mazni Sawal said...

@Manja (let it be my sweet name): tenkiu manja.. hehehe:)

Nurul Mazni Sawal said...

@hAti iNtan: waaaaa.. bestlah leyh dpt kapal terbang.. :) hihihi

Estella Annabelle said...

mazzz yang first tuh eye shdow meh>>> color ape??.. cream ke???.. and brnd please... suke tgok mazz make up...very2 nice dear :)

puan yatie said...

bestnya kalo pandai make up sendiri kan..huhu..sy basic make up je bleh la..bestnya leh make up cam awak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...