January 4, 2012

COKLAT BAHAYA UNTUK PARA GADIS??!!!!


Assalammualaikum semuaaa!!

* huhuhuhu.. nak!

Korang ade yang suke coklat tak?? Kalau soalan ni maz tanye kat pembaca perempuan, mostly jawapan mereka pasti YA!! Kalau lelaki maz kurang pasti.. 

Sebab ape yang maz nak cakap lepas ni ade kaitan dengan COKLAT.... Tapi yang pastinya bukan makanan.. Alaaaaaa.. Kecewa ker? Rilex dulu.

Benda ni tak mahal.. Dan semua orang boleh beli.. Harga pun murah dan tahan lama.. Kalau ade kat sisi korang, pasti takkan berenggang maz gitau nieeeee...

Cuma maz risau, kalau-kalau ade yang addict dengan ni jer.. Bagus kalau addict.. Tapi jangan sampai bahayakan aka cederakan diri sendiri.. 

haaaa.. haaaaa.. Dah blurlah tu! Konfius yer??? Hahahahahhaha

Sebenarnye.. apa yang maz maksudkan kat atas nie merujuk kepada ni:






































Aik! Apesal ade garisan biru lak tu?? Nasiblah.. Wifi connection ni cam hampagas kalau everytime upload gambar!

Ni lah benda yang maz maksudkan tu.. Kat mana korang boleh dapatkannya???

KAT WATSON/GUARDIAN...

Harga??

RM15+

Brand??

VASELINE

Nama Produk??

Total Moisture, cocoa glow

Ulasan maz untuk produk nie:

Best!! Bau koko memang terbaik.. Sampai satu tahap, maz rase cam nak letak dalam mulut.. Warning!! Orang-orang yang sangat menggemari coklat especially chocolate lover sangat tidak digalakkan membeli lotion nie.. Maz risau korang makan pulak.. Jangan tau!!! Ini untuk sapu kat kulit.... UNTUK LUARAN SAHAJAAAAAA!!!!

Selain baunya yang best, lotion ni long lasting.. terutama dari segi bau.. Kalau lepas sejam pun masih boleh hidu bau lotion kat tangan sendiri.. aummmm!!! sweet!

Lepas tu cepat menyerap dalam kulit.. Tak melekit pown! Dan tak sampai 5saat, korang boleh rasa tangan korang lembut dan berbau seperti coklat.. Hehehehehehe.. I'm melting!!

Ni baru betol-betol coklat melting di tangan.. So tunggu ape lagi?? Cepat-cepat pergi beli!
Ni keluaran baru lotion dari vaseline.. Tak silap maz ade dua lagi iaitu yang botol kuning ngan hijau.. Maz tak sempat check sebab maz terus grab lotion ni since nampak perkataan COCOA!! hahahahahaha

Meyhlah rajin-rajin tekan nuffnang :)








10 comments:

cik ayin said...

tak payah pakai..makan je..ahaha :)

Snazzy Naz said...

unique plak bila lotion buat dari cocoa. macam pelik pun dok ada...

naz dah tak bole makan cekelat/yg berasaskan cekelat sbb migrain, tapi kalu lotion ni tak tau la pula, heee

GincoMerahJambu said...

ni vaseline yg baru kan kak maz? best erk..glowing2 tak

husnazahidi said...

product baru ea??
haha..mnarik made from cocoa..slalu dok gna vaseline healthy white jaa..

Lizzie Yasmin said...

Veselin Cocoa? Yang biasa pun dah best inikanp lak koko

Nurul Mazni Sawal said...

@cik ayin: cam tu cik ayin beli utk mknlah.. orang lain yg beli tu utk pakai :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Snazzy Naz: owh.. ye ker? bukan coklat bagus utk hilangkan stress ker?? hehehe.. kalau lotion ok kot.. try hidu dlu.. kalau migrain means lotion berasas coklat pun tak leyh :)

Nurul Mazni Sawal said...

@GincoMerahJambu: a'ah syie.. lotion baru.. best.. cuma part glow tu, akak ingat cm ade shining2.. tapi biase jer..

Nurul Mazni Sawal said...

@husnazahidi: yup husna.. produk baru vaseline.. maz pun slalu gune vaseline healthy white jer.. tapi yg ni best jugak..

Nurul Mazni Sawal said...

@Lizzie Yasmin: hehehehe.. tau tak per.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...