December 8, 2011

Status Facebook dah Advanceeee!!!

Assalammualaikum..

Selamat petang semua.. Sekarang ni korang perasan tak facebook dah makin advance?? Advance kat sini maksud maz bukan advance dari segi penukaran layout yang konpem-konpem bukan cabang maz lah.. Maz pun tak paham.. Terlalu banyak perubahan sampai ade tu dah menyerupai myspace pulak maz tengok.

Advance kat sini maksud maz, cuba korang bukak HOME muka buku korang, scroll dan baca satu-satu status kawan-kawan korang.. Ade tak status "tuju-tuju", status "saper suke sila LIKE" dan status yang bermacam-macam lagi????

Mesti banyak kan?? Well, maz pun pernah buat.. Status tuju-tuju especially.. Baru-baru ni maz buat status "tuju-tuju" dan ade sorang kawan maz terasa. Mungkin sebab before that dia ade post pasal tu. So dia terasa.. Tapi maz hormat dia sebab dia berani kemukakan pendapatnya.. 

Tapi makin lama macam satu fenemona baru kat facebook pulak.. Lagi-lagi status SENTAP. waaaaahhhh!! Lagi berdarah mata baca tau.. Status CINTAN CINTUN tu tak payah kisahlah.. Letak tepi.. 

Bagi maz tak salah.. Tapi kita kene fikir.. Dunia ni kecik jer. Esok lusa mesti kita jumpa balik.. Lagi-lagi bila dalam satu industri yang sama.. Maz mintak maaf awal-awal kalau ade yang terasa.. Maz pun cuma mengutarakan pandangan maz jer. [cewahhhh!] 

Sekali lagi maz tegaskan, maz mintak maaf yer pada yang terasa.. Bagi maz tak perlu terasa pun.. Sebab kita ni manusia tak pernah sempurna. Sebab maz pun pernah buat, so maz tau dah asam garam dunia sosial nie. Tak payah nak sentap mak nokkkkk.. Tak payah-tak payah! 

Maz rasa sampai sini jer. Lepas ni maz nak fokus edit video baru untuk tutorial.. Ade saper-saper yang dah lama menanti ker video maz??? Sori lah yer.. A few days ni rase macam tak der mood sikit.. So hari ni mood baru baik. Bila dah baik mau edit videoooooo!!! Yihaaaaaa~~ Bubyeee!


I'm never perfect.. Nak tak tutorial yang cam nie???


8 comments:

cik ika said...

hnye kerana status ika kwn ika da tamaw kwn gn ika..hurm~~

Nurul Mazni Sawal said...

@cik ika: sbar yer syg.. nnti dia baiklah tu dengan ika.

Cik Bambam said...

kekadang meluat gak bc status berkasih sayang tuh..hahahaha.. hav ur own room lar! =.='

nak tgk tutorial mekap.. maz.. kalau sudi lar kan.. leh x ajarkan mcm mana nak pakai eyeline gel.. selalu buat comot jek.. then dia melekat kat ats kelopak mata.. kena bersihkan blk n pakai eye shadow semula..huhu

cart kartika said...

hmm.. singah sni jup..

jum join segmen ika n promote blog anda !

http://cartiecacloset.blogspot.com/2011/12/segmen-jum-promote-blog-anda.html

Nurul Mazni Sawal said...

@Cik Bambam: hehehehe.. get ur own room diorang tak kawin pulak.. yerlah kan.. biaselah.. muda lagi. [eyh. cm aku tua pulak!] okeyh2.. nanti maz buat.. juz ajar yang tu jer. okeyh tak?

kLiPKeRt@sPiNk said...

lawaaaa gilerrr mekap tu...

muke cm siti nurhaliza ...siyes!
=)

Nurul Mazni Sawal said...

@cart kartika: okies dear.. coming to ur blog.

Nurul Mazni Sawal said...

@kLiPKeRt@sPiNk: tengs dear.. siti nurhaliza?? siti nurhaliza cm akak tak?? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...