December 15, 2011

LLA nak buat contest!! Yeayyyy!!

Assalammualaikum..

Wahhhhh.. Macam lama sangat jer tak blogging.. Tak jalan-jalan kat blog kawan-kawan.. Follower, pengunjung setia.. Maaflah sangat-sangat. Maz sayang sama kamu deyh! Muaaaahhhh!

Tutorial mekap pun dah lama tak buat kan? Siapa yang perasan cepat angkat tangan!!! Hehehehehe.. Maz agak sibuk sikit beberapa hari nie. Since maz pun dah keje sekarang. Memang tak der masa free untuk blogging atau menaip post baru.. Ni pun nasib baik free sikit. Tu sebablah boleyh buat posting baru.

Alhamdulillah, sekarang rezeki maz agak bagus. Sehingga hujung tahun ni weekend maz agak buzy dicampur dengan keje weekdays maz.. Syukur. 

Insya Allah kalau ade free time maz siapkan tutorial. Tapi mungkin jugak tak sekerap dulu. Lagi satu, maz fikir kalau ade rezeki lebih maz nak buat contest.. Maz pernah cakap pasal ni dulu.. Tapi sebab ade masalah kewangan, so maz tak dapat jalankan lagi contest tu. 

Untuk saper-saper yang berminat untuk sponsor hadiah untuk contest tu nanti, boleyhlah email maz kat nurulmaznisawal@yahoo.com

Contest tu akan dijalankan pada awal tahun hadapan.. Apa-apa maz akan update di blog.. Jangan risau tau.. Insya Allah moga rezeki maz dan semua yang membaca ni lebih murah.. Aminnnnn~~ 

7 comments:

Cik Meeja said...

Bile nak start contest? Bley join skali..=)

Nurul Mazni Sawal said...

@Cik Meeja: sabar yer... nanti dah nak start sy gitau :)

starzieti said...

tak saba nak join ! :D

are_teen said...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001288542289&sk=wall

kalau taksalah hari tu terbaca status dia pasal sponsor hadiah . ce mazni tanya btul ke tak .

Nurul Mazni Sawal said...

@starzieti: sabar tau.. heheh

Nurul Mazni Sawal said...

@are_teen: tak leyh nk add lah yunk.. fren request dia dah banyak.. huhuhu

are_teen said...

https://www.facebook.com/rafiecaptura?sk=wall

try ni pulek . ni suami die . . bole inbox . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...