December 30, 2011

First Video Haul!!!

Assalammualaikum....

Entry di pagi hari.. Nak buat cam mana kan.. Baru terajin nak upload video.. nak update kat blog semua..

Okeyh.. apa-apa pun, video yang maz akan publish jap lagi memang fake gila.. Terasa cam "aku cakap depan cermin".. tapi ni versi rekod kat kamera punya..

hahahahahaha.. First time jugak untuk maz.. Buat haul.. Sekali sekala nak merasa gak bercakap sebab maz belom beli lagi mic untuk laptop. Nanti dah beli mungkin setiap tuto mekap maz lebih senang cakap.. So tak payah buat caption kat bawah.. Kadang-kadang tak nampak tulisannya. huhuhu

Kedai online mekap tu jugak sebenarnye ade bukak real kedai kat bandar tasik permaisuri..
Kedai tu berdepan dengan 99 mart atau Qbistro.. Saper pernah pergi situ mesti tau.. Jap!! Maz letak map kedai.

*klik untuk membesar

Kalau review produk, selalunye maz review satu produk jer.. Tak lebih dari dua lah kiranya.. Tapi kalau haul nie, banyak produk leh check.. And also korang boleh tengok apa yang maz beli.. Ner tau berminat kan..

Sori tak der gambar barang-barang tu.. Barang-barang pun dah siap susun dalam almari dah.. Tapi video ade.. So boleh check video jerlah.. Oke kan??

Cuma ni jer gambar yang maz sempat ambik.. Jom!


Ade lagi satu pic.. Tapi tak boleh upload pulak.. Tak perlah..

Okeyh guys.. Ni videonya.. Nak gelak ker, nak cemuih ker.. Suka hati.. Cheq pedulik ape?? 
Ngeee.. Tapi sebaiknya komenlah yang terbaik yer.. terima kasihhhh





Segala info mengenai kedai online store tu semua ade dalam information box.. Tekan read more yer.. jangan lupa tau!!!


Dah malam nie.. Kol 2 pagi dah rupanye.. Nak pergi tido.. Bubyeeeee!!

6 comments:

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

ok fine, kak mas comel dalam video. saya jeles dengan naturactor and all the mekupss.. ahhh nakk...... bila nak jadikan saya talent ni? hehe

suzie rahman said...

okeh..just nice.

Sheda Argos ツ said...

nice dear hihihi tq2 nanti sheda wat navigation maz k cowi mlm ni x sempat tngok ombak rindu punyer pasal hihi

Nurul Mazni Sawal said...

@Aimie Diyanna (I'Me Dianna): bila diyana nak jadi talent akak?? hehehehe

Nurul Mazni Sawal said...

@suzie rahman: tengssssss :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Sheda Argos ツ: hahahaha.. tak per.. maz mengerti.. maz layan ombak rindu petang tadi.. tu yang mlz :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...