December 29, 2011

Ku Salmi Patot Kene Pengajaran!

Assalammualaikum...

Sapa yang tak puas hati dengan drama tentang dhia sila angkat tangan tinggi-tinggi.. Tinggi lagiiiiii!!!

Yea.. Ramai yang tak puas hati dengan drama tersebut.. Orang baik jer kene.. Orang yang jahat apa jadi?? Takkan nak sambung TENTANG DHIA 2 pulak kan? Tak memasal nak hidupkan watak yang dah mati.. 

Tapi paling tak tahan adik maz boleh buat ayat spontan dia lepas habis citer tu... 

adik: Pengajarannya, jangan tido dengan mayat.. kalau tak mati sekali.

Aiyakkk.. Maz dengan air mata dok merembes lagi gelak jer dengar. Sengal jugak adik maz ni kann.. Boleh pulak buat pengajaran sebegitu rupa.. Hik3

Tapi kawan-kawan semua.. Ambik good side jer tau dari citer tu.. Janganlah terbawak-bawak sangat dengan drama.. Belom tentu masih ade perempuan dan lelaki sebegitu dalam dunia nie.. Dan belom tentu wujud pengorbanan sebegitu rupa.. Kalau terjadi, adakah kita sebegitu kuat untuk menghadapinya?

Hihihihi.. Itu jerlah.. Untuk tu, maz nak promote lagi video transformation look maz jadi NORA DANISH macam dalam drama TENTANG DHIA.. Maz tahu.. tentang dhia fever belom habis lagi nie.. Hehehehe



Dhia: Abang.. sekarang DHIA tahu sape yang lebih sayangkan Dhia..

Zikir: Siapa sayang?

Dhia: ALLAH...


4 comments:

starzieti said...

takpe, ku salmi akan dpt balasannye di akhirat nt. :D

sedih sangat2 cite tadi tapi nak nangis segan sebab tgk dengan mak n adik beradik. hehe. *^^*

RazFiRa said...

comel btol Nora Danish kan... huhuhu

Nurul Mazni Sawal said...

@starzieti: hahaha.. drama jerlah yunk.. maz tak kire.. nangis jer.. hihihihi

Nurul Mazni Sawal said...

@RazFiRa: yup! sangat comel kan?? hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...