December 3, 2011

ALLAH Lebih Menyayangi Beliau

Assalammualaikum..
Sepatutnye sekarang maz kene tido.. Sebab esok maz kene mekap lagi kat JUSCO AEON SETIAWANGSA. Tapi nasib baik kene gerak tengah hari.. So tak risau sangat kalau terlajak tido pun. Pukul 1 tengahari boleyhlah gerak dari rumah.

Tadi maz blogwalking jap.. Check-check entry yang blogger keluarkan waktu-waktu pagi gini.. Then maz baca tentang ALFATIHAH BUAT ARWAH RARA ZIKRY.

Nama sangat familiar.. Macam biasa dengar. Yes! Memang maz pernah dengar sebab pernah baca entry mengenai beliau. Semasa hayatnya, arwah diserang sakit asma ketika sedang menunggang basikal sehingga menyebabkan beliau koma.

Berapa lama beliau melawan kesakitan itu maz tidak tahu. Yang maz tahu, beliau terlantar kesakitan di hospital dan sangat memerlukan bantuan kewangan untuk kos perubatan.

Dan entry terbaru maz bace adelah dari blogger NAZATUL SHIMA..  Terima kasih di atas info ni.. Sebagai umat islam, marilah kita sama-sama sedekahkan alfatihah buat arwah. Semoga arwah lebih tenang di sana dan dipermudahkan urusan arwah.. aminnn.. ALFATIHAH....


note: Maaf bukan entry bergambar sebagai menghargai keluarga arwah. 

8 comments:

LynnDamya said...

maaf bertanya, siapa rara zikry tu ye? sy xtau..:( tp al-fatihah utk arwah..

Sabrina Mirza said...

maz..yang blogger nazatul shima tu kenape???

zOeY zAu YaH said...

al-fatihah...ajal tak kira usia kan..

Nurul Mazni Sawal said...

@LynnDamya: tak silap maz.. dia tu model+blogger juga..

Nurul Mazni Sawal said...

@Sabrina Mirza: blogger nazatul shima tu yang tulis pasal rara zikry.. errr.. maz salah taip yer?

Nurul Mazni Sawal said...

@zOeY zAu YaH: a'ah zoey.. ajal tak kira usia..

Siti Maisarah Zulhaimi said...

(reply to your comment) LOL harimau dah belasah depaa dah :D

Siti Maisarah Zulhaimi said...

p/s congrats yeah 1000 followers :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...