December 5, 2011

Jumaat, Sabtu dan Ahad Yang Sibuk

Assalammualaikum..

Sorry sebab menghilangkan diri lebih dari 3 hari.. Hari ni baru dapat rehat yang cukup lepas tido sampai pukul 3 petang. Okeyh! Maz tau ape korang nak kata.. Just tak perlu kata dulu. Dengar penjelasan maz. hahahahaha

Alhamdulillah, jumaat dan sabtu lepas maz diberi peluang untuk jadi make up artist di sebuah event. Bertempat di JUSCO AEON SETIAWANGSA. 

Nama event: KONSERT AKHIR REUNION AF 2011. Alhamdulillah.. Syukur sebab diberi peluang. Walaupun ada berlaku sedikit masalah masa awal-awal.. Tapi semuanya dapat di atasi. Maz memang bersyukur sangat-sangat sebab diberi peluang cam nie. Sebab yerlah. Bukan senang nak join event-event besar cam ni lagi-lagi dengan pengalaman maz yang tak sampai setahun pun.

Firstly memang maz ucap bebanyak terima kasih kat akak MAZLEIN DTOUCH sebab dia yang beri peluang ni kat maz. Peluang cam ni memang tak patot lepas. Best jugak jumpa ramai mua-mua lain yang join jugak. Pastu hair stylist from johor bahru.. Jauh datang tu.

Kalau cakap jer tak der bukti tak boleyh jugak kan. Jom-jom.. Maz tak sukelah cakap kosong. Tapi bukan jugak nak menyombong yer. [paham-paham sendiri sudah]











Artis mana yang maz mekap yer?? Maz belom upload lagi. Even kat facebook pun maz tak upload lagi. Nanti maz cerita lagi.. Bersambungggg.. Bubye~ Maz nak mandi nie.. Siyes tak mandi lagi.. hak3.. Ya Allah!!!


5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...