December 1, 2011

Tutorial Make Up Jadi Vampire+Gothic

Assalammualaikum

Selamat tengahari.. eyh!!! Mane semua orang yer? Pergi tengok OMBAK RINDU ker?? Alalalala.. Lepas tu saper nak tengok tutorial maz nie?? Baru keluar tau nie..

Heheheehe.. Takkanlah semua sekali rakyat malaysia ni sibok tengok wayang yang sama kan?? Yang penting kalau malaysia tak tengok, luar negara tengok.. Wahahahaha~ [sila lempang budak ni!]

Okies.. Atas permintaan, maz dah buat satu tutorial make up.. More like HALLOWEEN look.. Tapi disebabkan dah berlalu malas nak ambik kisah. Bukan perayaan kita pun kan. Maz buat pun sebab dah peram lama sangat permintaan kawan maz sampai dia tanye.. Huhuhuhu.. Sori!!!

Request look yang dia mintak adalah GOTHIC LOOK.. tapi maz tukar, maksud maz, maz tambah sikit dengan VAMPIRE LOOK.. Baru nampak gempak! Kalau nak tau cam ner rupanye, meyh tengok gambar.




Okies.. Tak tau kenapa muka yang kat pic bawah ni sedih sangat. Huhuhuhu..

So video cam biase korang boleyh tengok kat blog terus. Or nak lagi best, nak tengok video maz yang lain ker.. Leyh check channel youtube maz terus yer : Maz 9019




Product List:

FACE
Naturactor code 152
pixy natural beige

EYES
1. Manly eyeshadows 120 pallet -brick brown, shining brown, purple
2. Elianto-black matte eyeshadow
3. Kajal eyeliner MISS ROSE
4. Mascara silky girl 01 blackest black
5. Eye primer stay put from benefit

CHEEKS N LIPS
Blusher: random brand
Lips: Lips pallet 40 colour

Itu jer.. Sori maz tak der taring lah.. Tu sebab tak berapa jadi sangat vampire nyaaaaaa.. Wahahahaha~

Owh.. Habis dah.. Tapi jangan lupa klik nie yer:








8 comments:

YNA said...

wahhhhhhhhh.. sgt2 gojes :)

Anonymous said...

comelnya maz...baby face:)

Nurul Mazni Sawal said...

@YNA: cubalah.. hehehe.. tenkiuuu

Nurul Mazni Sawal said...

@Anonymous: cik anon!! maz baby face?? hik3.. dah muke mak budak adelah.. huhuhu

starzieti said...

wah, menyerlah ! cantik sangat. :D

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

kak maz, saya nak tanya akak salu edit gambar kat mana ek? :) chill, share is caring. tq

Nurul Mazni Sawal said...

@starzieti: tengkiuuuu :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Aimie Diyanna (I'Me Dianna): dah blz kat blog dianna.. check keyh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...