November 4, 2011

A very lovely Forest fairy but become devil???

Assalammualaikum...

Maz nak ucapkan bebanyak tahniah pada geng2 uitm yang dapat result hari nie.. Tahniaaaaaaahhhhhh!!!!! Banyak yang berjaya.. Maz tumpang hepi.. Ada yang dapat dekan.. Tahniah-tahniah!!

comel tak saya?? saya happy tau!! hehe

Tapi pada yang tak berjaya tu janganlah putus asa.. Masih ade hari esok lagi untuk korang perbetulkan mana yang silap tu.. Maz pun sebenarnye dah tak sabar sangat nak sambung study nie.. dah ketar badan dah nie.. Tangan tak payah cerita.. Asyik nak menulis jer.. Hehehehehe..

Insya allah tahun depan maz sambung.. Maz sambung kat uitm jer.. Hopefully maz dapatlah sambung course yang maz nak.. Hopefully jugak dapat uitm shah alam.. Tak mo jauh-jauh.. Susah maz nanti.

By the way, maz kan adelah buat mekap sajer-sajer hari tu.. Ingat nak videokan. Tapi tetiba rase kurang keyakinan.. Sebab macam banyak step pun yer.. Pastu takut depan kamera jadi tak der idea.. Sebab maz kene tukar sket style mekap tu.. Ade yang kate mekap tu nampak menakutkan.. Pendapat korang???



Mungkin maz patot ubah sket bentuk bibir.. Bagi lagi comel.. Dan tukar warna hijau gelap kepada hijau terang atau tambah gold.. hehehehe.. Kate forest fairy.. Hijau, hijau gelap, coklat, gold.. Sesuai dah tu.. Cuma bila ada yang kata nampak scary, maz jadi fikir dua kali..  

Lagi satu, maz nak ucapkan bebanyak terima kasih pada yang LIKE page blog maz dan jugak follower yang semakin bertambah.. Maz akan cuba update blog same ade entry info atau entry kecantikkan dan tutorial.. Apa-apa pun big thanks to all of you guys!!! Muaaaahhhhh!

Till then, bubye.. Tenkiu for reading!



Jangan lupa klik nuffnang tau!

3 comments:

YNA said...

nie mekap rimau ke apa nih?

sungguh seni tapi wat muka lagi garang, lagi cun :)

Nurul Mazni Sawal said...

@YNA: errrr.. ni bukan mekap rimau.. lagilah tak.. huhuhu.. jauh panggang dari api..

Sayang Amirah said...

artistik betul makeup ni :D mata lawa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...