November 21, 2011

Make up Tutorial: Go Bright!! Color- Block Eye Make up Look, kolaborasi!!

Haiiiiiiiii.. Selamat tengahari.. Dah makan dah semuaaaa????

Heheheehe.. Semalam maz baru jer publish video tutorial inspired look from SELENA GOMEZ rite? Entry full English tuuuuu.. Hahahahaha.. 

Hari ni pun maz publish lagi video tutorial.. Tapi kali ni bukan maz sorang jer tau yang buat nie.. Korang dapat pakej lagi 7 orang blogger+malaysian youtubers yang join buat ni sekali.. Haaa.. Pilihan banyak tu.. Juz pilih jer nak yang mane satu.

So, saper yang join sekali dalam collaboration buat video tutorial kali nie?? Kat bawah ni maz list kan link ke channel diorang.. Korang boleyh check satu-satu.. Ade yang dah publish video nie, ade jugak yang belom. Mana yang belom tu korang bersabarlah sikit yer.

http://www.youtube.com/user/ain1289
http://www.youtube.com/user/bungayumichi
http://www.youtube.com/user/zoeyzauyah
http://www.youtube.com/user/Maz9019
http://www.youtube.com/SuperXOXOstar
http://www.youtube.com/user/Annyss264
http://www.youtube.com/user/myazulkifli




So cam ner?? Menarik tak kaler nie?? Ker tak cukup cerah lagi??? Tapi maz rase konpem korang akan fikir seploh kali jugak nak pakai pergi jumpa pakwe.. Unless ade photoshoot, any color pun possible.. Huk3..

Malas nak cakap banyak, since maz dah lapar gila nie... Ni video nye.. Silalah menonton.. Dan jangan lupa tengok sekali video the other girls too!




Itu jerlah.. Bubyeeeee!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...