November 22, 2011

Bola dah habis, pemainnya pulak jadi buruan!

Assalammualaikum semua..

Maz rase kita rakyat malaysia masih terase lagi manisnya pasukan HARIMAU MALAYA kita apabila dinobatkan sebagai pemegang emas menewaskan pasukan indonesia di STADIUM GLORA BUNG KARNO semalam.. 

Fuhhhh.. Berdebar gila time tengok penalti.. Memang tak duduk diamlah.. Each time pemain lawan dapat masukkan bola ke dalam gawang gol, jantung rase nak pecah.. Waaaaa.. Tapi memang puas hati lah walaupun banyak spekulasi semalam.. Akhirnya emas tu milik kita!!! Yahooooo!!

Tapi bukan itu yang maz nak cakap yer.. Habis jer bola semalam, timeline facebook memang penohlah dengan post pasal bola.. Paling menarik, post pasal pemain-pemain bola.. Yihaaaaa! I loikkkeeee

Kalau dulu maz rasakan penjaga gol negara ni lah paling hensem.. Tapi lepas pelbagai gosip, maz dah reject dia...... [suke-suke jer nak reject] but still dia tetap hensem.. Tapi kedudukan dia telah dicantas oleyh MUSLIM AHMAD!! owhhhhh tidak.. Maz memanglah tak leyh tengok lelaki yang ada iras-iras cina ataupun senang kate chinese look, mata sepet nie.


Owh.. Beliau memang nampak hensem bila sebegini... Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Muslim Ahmad lagi hensem.. Cam ner nie?????

Hahahahaha.. Maz pun konfius.. Tapi tak mo lah KHAIRUL FAHMI.. Nak muslim ahmad gak.. Sebab dia comel.. Gelagat dia atas padang semalam comel sangat hokeyhhhhh~~

Alolorhhhhh.. Malam ni mau tido mimpikan MUSLIM AHMAD boleyh tak?? Haruslah boleyh.. Mimpi maz.. Bhahaahahaha..  Macamlah dia nak kat kau [kes perasan lebih pemilik blog nie.. ] Nasiblahhhhhhh

Habis dahhhh.. Eyh-eyh.. Awak yang baca nie.. Meyhlah klikk nuffnang kita.. Sayang Awak-awak semuaaaa!! Muaaaahhhhhhhhh







11 comments:

❤ n a n a ❤ said...

weee.. sya pun suka muslim! hee :P

Cik Akmal said...

tulah kan... apex skrang kuat ngan kntroversi..

salamkenal.. jemput baca ni & lau rajin tnggal komen yer.. :-)

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/konsert-moovment-2011-bersama-far-east.html

RazFiRa said...

eh! x perasan plak dia smalam.. heheh

Nurul Mazni Sawal said...

@❤ n a n a ❤: tak leyh2.. sy sorang jer.. haahahah

Nurul Mazni Sawal said...

@Cik Akmal: tulah.. jgn nanti muslim ahmad pun same pulak.. tak mo..

Nurul Mazni Sawal said...

@RazFiRa: adelah dia nie.. awak nie.. ish2.. hehe

YNA said...

adik2 yg hensem dan manis :)

YNA said...

adik2 yg hensem dan manis :)

mimieux said...

amboihh...sakan nk pilih mana 1...ahhaha...eh2..kwn fyna eh..=))

Nurul Mazni Sawal said...

@YNA: hensem tu terima ag tau.. tapi manis?? hik3.. maz manis lah.

Nurul Mazni Sawal said...

@mimieux: hahahaha.. tau tak pa.. sakan nk plih no.. ngeee.. kawan alam maya jerlah.. awak tu lagilah.. adik dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...