November 15, 2011

Kelahiran Dalam Air Satu Fenomena Baru!

Assalammualaikum..

Korang tau tak asal usul kejadian korang dari mana?? Hik3.. maz bukan nak citer dari sekecil-kecil zarah tu.. Siyes maz tak ingat dah sebenarnye.. 

Cuma tadi maz tertengok video kelahiran seorang bayi.. Ingat tak mo nangis.. tapi sekali TERMENANGIS jugak.. Huwaaaaaaa..

Meyh-meyh.. Maz tunjuk



Ianya proses bersalin dalam air.. Not sure kat malaysia dah biasa atau tak.. Tapi kat luar negara, ianya fenemona. Baru-baru ni isteri angkasawan negara lahirkan baby mereka dengan guna cara nie.. Sweet kan? Suami boleyh ade sebelah untuk support isteri.

Okeyh. Tu jer perkongsian untuk hari nie. Kalau saper yang TERMENANGIS di hujung video ni sila LETAK TANGAN!!!! heheehehe.. ramainye yang letak tangan kat bawah.. terima kasihhhhh :)


Itu jerlah.. Bubye..





Jangan lupa klik nuffnang yer.. muaaahh33!!

psssss: sory video sensored sket.. tapi anggaplah sebagai proses pembelajaran.. jangan fikir bukan-bukan pulak!

6 comments:

azam said...

wah.....oklah tu.....
tapi tetap sakit juga

shuraiya said...

wife dr muzaffar shukor wat cmney la mase bersalin dulu..

Iqah QaQa said...

ya Allah, serius sakit, hah takutnyee na ada baby, :'(

Nurul Mazni Sawal said...

@azam: maz tak pernah rase.. Tapi nama pun bersalin.. MEstilah sakit kan?

Nurul Mazni Sawal said...

@shuraiya: a'ah.. bby first diorang lahir cara nie lah..

Nurul Mazni Sawal said...

@Iqah QaQa: janganlah takut.. kite melahirkan zuriat yunk.. kesakitan tu dapat menghapus dosa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...