November 23, 2011

Bloglist Famous!!!

Okeyh.. Letak tepi entry wordless wednesday yang dah lama tak buat.. Maz nak p heboh satu kampung sat [eyh! aku dok kl kot.. ade kampung ke kat sini?] Ade!! KAMPUNG BARU!! hahahahhaha

Semalam lagi nak publish.. tapi wat rilex dulu.. Benda belom tentu kekal.. Esok lusa tengok dah berubah.. Yerlah.. Kate pun bloglist.. "Eyh-eyh! Korang da tau ker maz nak cakap pasal ape?"

Tadi baru check balik.. Kot tetiba hilang kan.. Fuhhhh.. Takut okeyh~ Yerlah. Kang cakap pung-pang tapi ape pun tak der.. Tak ke malu weyh?? Malu tau.. Rase nak p tutup muka dengan periuk jer.

Meyhlah.. Malas nak cakap banyak lah.. At least ade walaupun picisan tetap ade di situ.. Wahhhh.. Malu!


Kalau dah namanye bloglist, everytime update baru nama muncul kat atas-atas sekali.. Kan3??? So kalau tekan SHOW ALL pun masih ade.. Means "wahhhhh!!! Blog maz ade kat bloglist abg ben ashaari!!!" Maluuuuuuuu!!!

Okeyh. Gedik sudah kannnnn.. Terima kasihlah sebab sudi letak nama blog maz kat situ.. Rasanya maz sorang jerlah yang follower belom cecah 1000 pun tapi ade kat situ.. Huhuhuhu.. Tenkiuuuuu!!

Itu jer.. Maz tau ade yang bace sambil herot-herot mulut [ada ker?]... Mana tau nanti nama korang pulak yang up kat blog abang ben ashaari ker.. Insya Allah.. Aaaaaaa.. Itu jerlah.. Bubyeeee!!








Eyh! Belom habis lagilah.. Meyh klik nuffnang.. Sayang awak-awak semua!







11 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

go-go maz =)

k.h.a.l.i.l.a said...

hehee... bestnye ^_^

azam said...

tahniah ye..... :)
cayalah ben....
tapi sayang kat ofis ni blog ben kena block

Nyamuk Terbang said...

ala utgnya

Paris Lipton said...

uishh beruntung maz...dah femes jgn lpe kite hikhik

Nurul Mazni Sawal said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hik2.. sis maera pun ade tau.. ngee

Nurul Mazni Sawal said...

@k.h.a.l.i.l.a: hehehe.. bestlah jugak.. tapi khalila pun boleyh..

Nurul Mazni Sawal said...

@azam: tenkiu.. hehehe.. kene block? blog orang lain?

Nurul Mazni Sawal said...

@Nyamuk Terbang: alah.. biasa2 jelh.. cik nyamuk terbang pun boleyh maaa

Nurul Mazni Sawal said...

@Paris Lipton: alhamdulillah.. ish. fmes apenye.. no waylah..mane boleyh lupa cik paris lipton ni..one n always tau!

Rina Supian said...

Tahniah...jgn lupa ke blog sy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...