October 25, 2011

Cabaran Hari Kedua: Status Hubungan

Assalammualaikum...

Sambungan cabaran hari pertama.. So hari ni dah hari kedua.. Wahhhhhhhh.. Alhamdulillah banyak respons.. Korang cam ner? Nak join gak tak??

Cabaran hari kedua adalah explain your current relationship status...

Hehehehe.. Sambil buat ni maz dengar lagu TERUS TERANG dari RADJA.. Apesal??? Tak der.. Sajer jer sebab nak bagi mood cintan cintun lah kononnya kan..

"cinta datang dari tuhan
Yang tak mampu ku hindarkan
Kerna aku manusia yang pastinya butuh cinta"

Ahakz! Too dare to be truth [betul ker?] Wahahahahahaha


Taken?? Hurmmmmm.. Sebenarnye .... sebenarnye... tengok bawah nie:







>






>















>>










>>>









scroll lagi














>>>>>>











>>.........



Yeah.. The truth is i'm still SINGLE.. Available not sure.. Hehehehehe..

Kalau ade blogger yang add facebook maz, diorang pasti tertipu sebab maz buat in relationship.. Sorry.. Maz buat bersebab.. Maz tak tahan diganggu.. [ceyh! Bajet hot sudah ko!].. Itupun letak in relationship still ade yang mintak number phonelah, mintak jumpa lah.. Tak paham.. All diz guy pegang prinsip "selagi bukan sah milik orang masih ade peluang" ker?? Sigh!

Itu jerlah.. Sori sajer usik korang suruh scroll sampai habis.. Maz dah single for almost 1 years dah.. And i love to be single.. Tak der saper nak halang nak keluar mana-mana sebab kalau dulu nak pergi mana-mana kene bagitau dulu macam laki bini.. Padahal tak.. Suppose mintak izin family, ade ker mintak izin boyprennnn.. Tapi terpulanglah.. Hak masing-masing..  

Habis dahhh.. Esok sambung lagi yer.. Btw, esok maz kene ambik jubah konvo kat UITM shah alam.. Sorry kalau lambat sikit up entry.. Saper-saper yang nak konvo diz saturday, jumpa maz nanti tegor-tegor yer.. Hik3.. I'm very humble person.. Tataaaaa..






Jangan lupa klik nuffnang tau.. Muaaaah!

6 comments:

QasehCinta said...

uitm ke...hehe...
gerenti nanti maz nak amik pic konvo kne g kat kedai foto fssr kan...hehe..
kot2 leh la terjumpa....

diana said...

sampai masanya nanti berdua jugak..kan??

Nurul Mazni Sawal said...

@QasehCinta: fssr yer?? okeyh2.. heheheh.. tak lah..maz juz konvo situ jer.. blajar tempat lain..

Nurul Mazni Sawal said...

@diana: amin.. but for now single dlu..

Lyaa Suriany said...

kdg2 single is better kan maz

onie said...

better single lah kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...