October 25, 2011

Cabaran Hari Pertama-Kenalkan Diri Anda

Assalammualaikummm..

Disebabkan maz kehabisan idea.. Kering dah idea dalam kepala otak nie.. Perah-perah pun tak dapat ape.. So maz came out with this entry.. At last maz choose jugak one of the challenge. Tapi maz pilih 15 hari punya.. Soalan maz, adakah cabaran ini berturutan? Maksudnye hari ni buat day first, tomorrow second day? Kalau selang-selang hari tak boleyh yer?

Maz rase boleyh as long as cukup and complete for all those day.. [errr.. korang perasan tak maz cakap bahasa rojak kebelakangan nie? Sila pedulikan yer].. Perkasakan bahasa inggeris anda yer walaupun rojak! Hahahaha

So for day first task... maz kene introduce myself.. errr.. introduce? myself? to you? Hik3.. Kidding.. why not rite? i will.

DAY FIRST CHALLENGE: INTRODUCE YOURSELF

Biodata

Nama : Nurul Mazni Sawal [nama tarak tipu-tipu punye.. real]

Umur: 21 tahun 8 bulan baper hari kira sendiri after diz.

Tarikh Lahir: 19 Februari 1990

Tempat Lahir: Hospital Besar Kuala Lumpur

Education background:
1. Sekolah tadika an-nur 1995-1996
2. Sekolah rendah kebangsaan sungai besi 1997-2002
3. Sekolah rendah agama diniatul islamiah 1997-2002
4. Sekolah menengah kebangsaan sungai besi 2003-2007
5. Kolej unikop, gombak 2008-2011

Now maz penananam anggur berjaya di rumah sendiri.. Tidak bekerja tapi maz part time make up artist.. So most of my weekend maz tidak berada di rumah.. tapi merata maz pergi untuk mekap orang. Maz berbintang pisces, berdarah kacukan melayu+cina+india+minang= NURUL MAZNI SAWAL..

Maz baik hati [diakui].. Tak suke sakitkan hati orang but selalu sakitkan hati sendiri. Pemarah dan kurang sabar. Maz seorang yang menepati masa.. Kalau kate pukul 7 pagi, so pukul 7 pagi maz dah terpacak.. 

Maz sangat sukakan semua berkaitan kecantikan... Maz suke tengok perempuan cantik, maz suke kucing tapi tak pernah ade peluang bela kucing, kawan-kawan maz masa kecik mostly budak lelaki.

Maz rasa itu jer kot. Sebab tak taulah nak introduce apa lagi kat korang.. Esok kite sambung for second day challenge pulak yer.. Kalau andai kata maz tak update anything about challenge, datz mean maz tak dapat online.. So, faham-faham sendirilah.. Nak auto post, handphone canggih tarak! Hehehehe

Owh.. I love this pic.. I'm a big girl nowww!!!




Dah habis bace kliklah nuffnang yer.. N klik like jugak kalau suke.. Tenkiuuuu

12 comments:

syahirah said...

maz btul2 1 msia nih..ngeh3

Nurul Mazni Sawal said...

@syahirah: hahaha.. 1malaysia lh sangat.. sib baik tercampur minang sikit.. hahaha

zOeY zAu YaH said...

ok gak buat cabaran nih kan..hihi..

MaYa MustWany said...

lor tua masz bulan.tempat lahir sama ler kita.yang pasti geng pisces.hoyeh2..baik hati tapi cepat touching.agree?

YNA said...

adik2 skrg mmg byk yg hot dan gojes.. i loike :)

fyna said...

macam resume je..hehehe waa maz dah mula buat..sis xtau nk mula bila

starzieti said...

banyaknye mix, patutlah cantik. :D

Nurul Mazni Sawal said...

@zOeY zAu YaH: hihihi.. okeyh sgt.. buatlah zoey..

Nurul Mazni Sawal said...

@MaYa MustWany: a'ah.. pisces memang baik.. tapi cepat touching.. hik3..

Nurul Mazni Sawal said...

@YNA: akak2 pun apa kurangnye.. banyak jugak yg hot n gojess.. hiihi

Nurul Mazni Sawal said...

@fyna: hahhaa.. kannn.. mlz giler nk citer panjang2.. nanti orang tak bace.. mulalah anytime sys.. bila2 yg free..

Nurul Mazni Sawal said...

@starzieti: muahahahaha.. biase2 jer zieti.. tenkiuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...