May 13, 2014

Review Skincare dan Produk Make Up



Assalammualaikum.. 

Lama betul tak menaip.. 

Banyak yang maz tak sempat nak share dengan semua. Banyak produk yang maz beli tapi tak sempat buat review..

Insya Allah maz akan come out dengan review-review produk dalam masa terdekat. Sebab sekarang maz quite buzy dan tak sempat nak update apa-apa.. 

Antaranya yang maz akan update mengenai trend terkini di instagram dan facebook, NYX Matte Lip Cream. Memang ramai yang minat dan beli... siap tu ada cakap tak puas beli satu color, nak beli lagi.

Kalau nak tau, stay tuned. Insya Allah maz akan update dalam masa terdekat.



Antara lain maz akan update skincare terbaru yang maz guna. Gambar kat atas ni lepas maz dah guna kotak kedua produk skincare baru nie. Memang best sebab tu maz stay pakai.

Ada jugak tambahan produk lain n macam-macam lagi. Stay tuned keyh. Produk-produk mekap pun memang banyak maz nak share dengan korang plus eye brow tutorial.. Saper yang sayang maz tunggu ya. hehehe..

Nanti nak senang search, maz akan letakkan di dalam tab Tips & Review dan Tuto Make up untuk senangkan korang semua cari.

Till then, assalammualaikum semuaaaaaa :)

4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

kte pn bru order nyx lip cream tu...nmpk cm cntik sgt...nk try, beli 3 sekaligus! hee

Mysara Ab Rahman said...

kte pn bru je order nyx lip cream tu..nmpk cm cntik sgt!

naziha ziha said...

Naturactor foundation tu leh pakai hari2 ke

naziha ziha said...

Naturactor foundation tu leh pakai hari2 ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...