October 25, 2011

Bestnye Kalau Dapat Barang Free!! Freebiesss!!!!

Assalammualaikum..

Again sebab tak der ape nak post, maz ternampak post yang menarik dari kawan maz.. Cik Sheda Argos.. Lagu kat blog dia best kan? Maz suke dengar even ulang-ulang.. Heheehhee

Haaaaaa!!!!! Korang mesti suke freebies rite? Alah.. Free saper tak suke betol tak? Kalau maz pun suke.. Hik3.. So, cik sheda ni berbesar hati buat freebies khas untuk follower and readers dia.. Dengan syarat janganlah lupa link nama dia dalam entry korang bila korang copy freebies tu.. Hihihi.. 

Semua pun comel tau.. Maz suke freebies tu.. So cute.. Anime.. Alalalala~~ Jatuh cinta..

Nak tengok banyak lagi, check link keyh: CUTE HEADER TRANSPARENT

*contoh one of the freebies.. Suke tak?? Suke sila hangguk laju-laju.. Hehehehe



Habis dahhhhh~~

5 comments:

Lyaa Suriany said...

tgh hangguk laju2 la ni
hehe
mmg comel

Sheda Argos ツ said...

adoi maz tenkiu syunk hihihi tab maz sheda x wat lg sabo aw2 bz sket blog sheda pun da lme x hupdate hihihi.. tenkiu again dear muah2

Nurul Mazni Sawal said...

@Lyaa Suriany: hehehee.. kan? comel sgt... hik3

Nurul Mazni Sawal said...

@Sheda Argos ツ: hahaha.. no biggielah sheda.. maz free. bosan2.. okeyh2 dear.. take ur time keyh..

starzieti said...

comel sgt2 ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...