September 13, 2011

Sumpah Bosan Tahap Dewa

Siyesly bosan rite now.. Hari nie bukak-bukak facebook sakit hati dah tu plus mata tak tau naper tak leyh tutup after solat subuh pagi tadi. Mungkin langsir kene tukar gelap sket baru leyh lena balik tido nie.. Padahal semalam tido pukul 2pagi after sedap-sedap main game masak-masak. *sumpah best dan buat aku terliur!

Ni lagi bosan.. konon nak online pakai laptop baru mak sebab keyboard best.. Sekali bertambah-tambah kebosanan maz.. Motip? laptop tak der mp3 yang boleh menjadi peneman kala sepi melanda.. Terima kasihlah emak kerana anda membuat anakmu kebosanan dan kemengantukkan di pagi hari nie.

So, lepas ni nak sambung kroihhhh, kroihhhh balik. Sumpah mengantok giler babeng.. Opssss.. Untuk bacaan 18tahun ke atas jer yer... Hahahahaa. Dahlah merepek. Nak sambung tido.




Bubyeeeeeee!!




P/s: Walaupun bosan, tetap nak update entry pagi-pagi yang indah nie.. Bukan selalu tak dapat tido gini kannnnnnnnn....[sambil terlentang atas tilam empuk yang tunggu masa nak tukar baru]

2 comments:

Faceberuk said...

Frrr... ssss... "ehem, well, you look like nora danish."

-_-'

Nurul Mazni said...

Thanks faceberuk.. hehehe.. name comel. btw, im not nora danish.. mare dia nanti. huk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...