September 25, 2011

5 blog pilihan hati MAZ

Alamakkkk.. Kejar-kejar maz buat entry nie.. Tetiba banyak komen sekali masuk. Rupa-rupanye dari blogger-blogger yang join SEGMEN SANTAI BEN ASHAARI kat page dia tadi.. Cuma dalam mase 10 minit, korang kene post link kat status page SANTAI BEN ASHAARI.

Disebabkan kemalasan teramat, maz cuma copy paste jer ayat dari status kat page tu :

"Segmen ni mudah saja : Tinggalkan link url blog korang dalam masa 10 minit .Bermula sekarang hingga pukul 9 malam ! lepas 9 malam tak boleh join ! Kemudian pilih 5 blog dan kemudian buat entri mengenai blog pilihan korang ..Kenapa korang pilih blog tersebut . Siap ? g ke blog tersebut, dan tinggalkan link di blog tersebut. Blog yang dipilih itu , jika kamu baikhati dan bijak , balas semula dalam bentuk entri. Tapi pastikan lawat blog tersebut."


So, maz nak pilih 5 blog dulu.. Sesaper blogger yang tak terpilih tu bukan bermakna blog korang tak menarik keyh.. Semua pun best.. Tapi blog-blog yang maz list ni antara yang menarik perhatian maz..


Ini list-listnya:


[maz suke blog lelaki.. Terutama pengisian yang banyak berkaitan mereka]





Yang last tu special sikit.. Sebab maz agak kurang gemar nak datang blog yang ada lagu nie walaupun boleyh pause2.. Tapi kadang-kadang layan jugak lagu tu kalau best.. Membuai rasa.. 

5 blog di atas tu senang loading. Tak berat [point utama!] n yang penting tak der lagu autoplay. Apa-apa pun semua yang join memang best.. Apa-apa pun tengs untuk sesape yang pilih blog maz.. Sori kalau blog korang tak terplih pulak dalam bloglist maz.. Maaf yerrr.. Keep on SUPPORTING ME :)

12 comments:

zieyzain said...

lots thanxx,..sorry lah, 2malam lalu ada buat entry arwah cameraman bernama tu, tu lah psg sekali lagu tuu sekali, layan feel skit..ehehe..insyallah nnti delete yah..tq =)

Paris Lipton said...

yup. best2...blog sy xbest eh. hukkk

efa nur said...

thanx dear ^^

Snazzy Naz said...

thanx maz...hehe, terpilih juga ea? :)

EzrlG said...

hi maz!, thanks ya! do keep in touch! nnt ezral reply by next entry k!

Arm'z said...

Datang dari segmen Abg.Ben..http://armzstory.blogspot.com/2011/09/segmen-terjah-hari-ini.html

Nurul Mazni said...

@zieyzain: hehehe.. its okelah dear.. :)

Nurul Mazni said...

@Paris Lipton: blog paris lipton pun best.. tapi tak nampak pun paris join.. :?

Nurul Mazni said...

@efa nur: welcome :)

Nurul Mazni said...

@Snazzy Naz: haruslah nazz.. kite suke blog awak jugak.. especially cadbury kat header tu.. huk3

Nurul Mazni said...

@EzrlG: okeyh.. welcome.. n no prob :)

Nurul Mazni said...

@Arm'z: okeyh.. tenkiu armz.. nanti maz dtg blog keyh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...