September 15, 2011

Saper rase dia PEREMPUAN, meyh join ni cepat!!

Assalammualaikum.. lama gak blog maz ni tak sertai apa-apa contest.. Tapi tadi rase terpanggil lepas tengok satu banner nie.. Menarik! Dah macam NEXT TOP MODEL pun yer gak.. Sebab hanya untuk female blogger jer. So, tarikh contest akan berakhir dalam 2 hari lebih lagi.. Dah tak lama pun.. Nie haaaa ade sorang baru nak terkedek-kedek buat.. Hehehehe

Syarat-syarat contest boleyh check sini: MALAYSIA NEXT TOP FEMALE BLOGGER


Ini banner contest yang kene tempek sekali kalau korang nak join contest nie.. okeyh, maz tak top. tak femes pun.. Tapi sajer-sajer nak join.. Mane tau rezeki tuhan nak bagi lebih sikit kannnnnnn.. Haaaa.. Ade 5 soalan mencabar yang maz kene jawab.. So, maz nak jawab dulu and the most important things is, i have to IMPRESS him! [tetiba terspeaking london]

1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)


Maz buat blog ni dari tahun 2008 lagi. Dulu memang jarang update tapi sekarang dah keraplah. Dulu nama blog maz, MyLovelyLand.  tapi sekarang dah ubah ke Little Love Always. Mostly blog maz pasal make up, tips, review product dan ade jugak pasal personal. Sometimes bosan maz update jugak pasal gossip artis. Nak jugak curlass2 gitu kan. Tak terlupa maz jugak ade buat tutorial mekap kat youtube.

2) What is your personal style?

- Personal style yer.. hurmmmm.. Susah gak nie.. Maz jenis main campak-campak jer. Asal nampak cantik, pakailah.. Yang penting selesa.. Okeyh.. spesifiknye kasual n feminin. 

3) A picture of you in one of your favorite outfits:

-gambar.. jap! carik dalam laptop jap..


Okeyh.. Maz tahu ade setengah orang tak minat baju kurung sebagai favourite outfit.. But not me.. I love baju kurung more keyh :)

4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?

YESSSSSSS! Im really confident with my answer.. [opsss.. back to bahasa melayu] Maz rase maz mampu walaupun tak derlah hebat mana nak mengaku NEXT MALAYSIA TOP FEMALE BLOGGER kannn.. Tapi kalau mencuba dan ade rezeki apa salahnya.. Sebab maz nak buktikan bukan hanya blogger yang pandai bergaya, yang kurus, rupa cantik jer boleh jadi famous.. Yang macam maz pun mampu tau.. Ko hado? [sori.. terselit sket.. hehehe]

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 

-Sebab.. Sebab.. okeyh! Siyesly ni first time bace blog Life with Sandra keyh.. Mula-mula bukak mata dah tertancap kat header.. Nice one.. Mana tempah?? Lepas tu scroll sampai bawah... Baca entry-entry.. Dia suke post gambar.. Fashion, place, makanan, peoples.. yes! I fall in love with his blog.. No need fancy-fancy template nie.. Simple! Yang penting loading laju. Datz its the main point why i love to read his blog.. yeahhh!

Itu jerlah.. Dah selamat menjawab semua quest dah.. Kekadang terspeaking, kekadang back to normal.. Terpulanglah yer.. Maz serahkan pada yang pakar untuk menilai.. kalau ade rezeki, adelah kannnn.. Hehehee.. Sori terlambat join.. Hope maz dapat impress pemilik blog.. 




















Klik nuffnang, nak beli kereta :)





P/s: Nak join contest nie?? Tekan jer kat sidebar tepi ni haaaaa.... tepi lah.. kat tepi belah kanan.. Hehehehe

6 comments:

Lia Hana said...

gud luck :)

Nafisah Ruslan said...

gudlak! :)

SANDRA AZWAN said...

Hello Nurul Mazni......terima kasih kerana join...good luck!;-)

LaLaLovy said...

goodluck to u baby!

Nurul Mazni said...

everyone: tq... huhuhu...

SANDRA AZWAN said...

Can you send me your email address? Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...