September 14, 2011

No Wordless Wednesday Todayyyyy!!!!

Assalammualaikummm [jangan lupa jawab.. Gopoh sangat tu nak baca entry hari nie.. hehehehe]

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..... Syukur ke hadrat mu Illahi.. Semakin hari semakin bertambah follower di blog maz.. Dan tadi tengoklah counter page view.. Target maz untuk capai 10k viewers dah tercapai.. Syukurrr Ya Allah.. Walaupun maz bukanlah baru dalam bidang blogging nie, sebenarnye hampir 3 tahun jugak menceburkan diri, baru maz dapat rase keseronokkan sebenarnye sekarang.

Kalau nak tahu, umur blog maz sekarang adelah 2 tahun 8bulan 3minggu dan 3 hari tau.. Haaaaa.. Details lagi maz bagi kat korang. Follower hari ni maz check dah bertambah jadi 666 follower.. Number cantik tapi ade orang kata number ni tak elok itulah inilah.. Bagi maz cuma nombor. Buat ape percaya benda-benda yang tahyul mahyul nie. Yer dak?

Di kesempatan itu, *erk! [cam gaya nak mintak maaf pulak yer], maz nak listkan beberapa rakan blogger yang buat video mekap so korang boleyh track diorang.. Maz tak kedekut ilmu dan maz jugak tak pentingkan diri.. Asyik-asyik promote video sendiri jer.. Orang lain maz tak nak.. TAKKKKKK okeyh~ Maz bukan cam tu..

Korang ade hak untuk belajar dengan cikgu-cikgu lain.. Bukan hanya maz. So, maz listkan video mereka beserta fanpage mereka dan facebook mereka.. Tapi maz akan lebihkan ke fan page lah yer.. Senang korang communicate.. Bukan hape, kadang-kadang bagi facebook nanti jadi cenggini, "alah maz, dah penuhlah kawan dia.. tak leyh ADD".. Okeyh~ Fanpage yer.. Hehehehe.. Jom!! Kite tengok list!







Love Bunga Querida- akaun facebook
Bungayumichi-akaun youtube
Love Bunga Querida-blogspot







FynaHereBlog-fanpage
FynaHere- Blogspot
Shafinatul- akaun youtube






ZoeyZauYah- fanpage
ZoeyZauYah- blogspot
ZoeyZauYah- akaun youtube






Nurul Ain Abdul Mattin - facebook
JomBersusei- blogspot
ain1289- akaun youtube

Okeyh.. Ni antara kawan-kawan facebook, blogger dan youtube.. [means kitaorang mutual antara satu same lain kat 3 laman tu] yang buat video tutorial untuk korang.. Semua yang kat atas ni ajar cara pakai shawl dan pelbagaikan gaya tudung.. Cuma maz jer tak ajar.. Maz lebih kepada mekap.. hehehehe

So, up to all of you kalau nak belajar dengan saper pun.. Owh.. Ini pulak maz punyer.. Mestilah promote sikit maz punyer jugak kan.. Hehehehe






Little Love Always-fanpage
Maz 9019 - akaun youtube


Itu jerlah rasenye.. Di mase akan datang, maz update yang dari luar negara punya pulak.. Haaaa.. Ramai tau cikgu maz yang ajar mekap sekarang.. Bukan adik-beradik Phan jer.. Maz belajar dengan semua.. Pelan-pelan keyh maz update..

By the way, next week maz akan kerjasama dengan salah seorang dari 4 orang di atas hasilkan satu video tutorial.. Tapi bukan bersama-sama yer.. Kami jauhhhhh.. Nantilah.. Tunggu hasilnya keyh.. Till then, bubyeeee!!!!






Klik Nuffnang kat bawah header, nak beli kereta.....



P/s: Nuffnang kat header maz tak keluar ape-ape kan?? Apsal eyh?? Ade solution tak?


9 comments:

Mambang Terbang said...

pertamaxxxxxxxxxxx xD haha...

zOeY zAu YaH said...

aiseh..ada jugak muka budak comot tgh taip nih hahah..mekasih maz..saya bkn beauty guru pun..saya jurusolek biasa ja..tak pandai sgt pun..msh belajar lg hihi..tq sgt2 tau..maz pun berbakat...

Nurul Mazni said...

@mambang terbang: hahaahahhaa...

Nurul Mazni said...

@zoey zau yah: its oke dear.. kalau bukan beauty guru pun.. at least kite tak kedekut ilmu.. no biggielah dear.. :)

En Hazwan & Cik Syazz said...

comel maz sebut 'guru's ' tu.hehe

Nurul Mazni said...

syazz: hahahaha.. part tu pulak yg dia perasan.. ngeee

balqiisazman said...

best nyer...leh blajar touch up....

Nurul Mazni said...

yup balqiis.. leyh belajar touch up.. hehehe

msredcheesecake said...

selalu suka mekap tutorial by fyna....

salam kenal yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...