September 19, 2011

MNTFB 2011: TOP 30???

Assalammualaikummm
[jawab dulu beramai-ramai]

Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Illahi.. Walaupun semenjak dua menjak ni ramai yang cam nak kondem maz sebab tak leyh terima arus permodenan kecantikkan, maz terima apa jer yang mereka kata [sambil tu delete butang UNFRIEND] Hehehee.. 

Kalau korang masih ingat, maz ade buat entry pasal MALAYSIA'S NEXT TOP FEMALE BLOGGER minggu lepas kan? Kalau korang tak ingat, maz bagi link SINI kat korang.. 

Maz join last-last minute kot.. Entry pun cam haprak jer.. Dan tak sangka dalam haprak-haprak, tetiba SANDRA AZWAN-pemilik blog yang buat contest tu, IM maz kat facebook mintak email.. Maz ingatkan apelah.. Dada dah berdebar semacam.

Lepas tu check email, ALHAMDULILLAHHHH... Maz terpilih sebagai antara TOP 30 MALAYSIA'S NEXT TOP FEMALE BLOGGER.. Rase cam tak layak pun ade jugak.. Sebab follower maz baper kerat jerlah kannn.. Pastu punyerlah ramai lagi female blogger yang femes amos dari maz..

So, ini bukti supaya korang percaya apa yang maz cakap.. thehehehe


Cuma 30 orang jer yang dapat nie dan boleyh letak kat entry mereka dan salah seorangnye adelah maz.. Syukur sangat-sangat dapat jugak pergi ke peringkat nie.. Sebab dah lame sangat tak join ape-ape contest kat blog.. Alhamdulillah, percubaan nie menjadi..

Itu jer maz nak kongsi hari nie.. Maaf sebab maz tak sempat update entry dekat 4 hari jugaklah sebab buzy dengan cover kenduri kahwin untuk satu hari time hari jumaat lepas dan ade contest bridal photoshoot hari ahad [18hb]... Doakan maz dapat something yer untuk contest bridal tu.. Dah semangat mencuba nieee.. Dan doakan jugak untuk dapat TOP 3 lak untuk MNTFB2011 ni keyh?? 

Okeyh.. Bubyeeee..







P/s: Rindu tutorial mekap maz tak?? 

8 comments:

Aida Azryn said...

wow! tahniah! ;)

diana said...

tahniah...
semoga berjaya ye..

cart kartika said...

wow! congrat! singgah sni n follow kmu ya^^

A.I.N.S.Y.A.H said...

wahhhh tahniah2...gud luck maz.. do ur best ok ;)

Nurul Mazni said...

Aida azry: tenkiuuu.. :)

Nurul Mazni said...

diana: aminnn.. ;)

Nurul Mazni said...

Cart kartika: tengs dear.. :)

Nurul Mazni said...

ainsyah: tenkiu2.. i will my dear. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...