August 10, 2011

STAGE BIKIN SAWAN PARA WANITA SECOND PART

Assalammualaikum.. Macam mana menu berbuka tadi??? Beli atau masak sendiri??? Hehehehe.. Maz tak dapat nak masak. Terpaksa beli sendiri.. Maz nak update satu lagi entry pasal STAGE. Kalau sebelom ni korang dah baca entry STAGE BIKIN SAWAN PARA WANITA. Hari ni maz nak sambung lagi.

Selasa, iaitu semalam maz pergi mid valley lagi. Sebab maz ada urusan sikit. So, maz bawak kawan maz pulak kali ni sebab dia cakap dia nak follow dan nak tengok barang-barang stage tu. Maz??? Maz tak beli pun. Duit tarak!!! Sudah habis.. Biasalah tu kan. Lepas dah siapkan urusan, kitaorang gerak cepat-cepat pergi tempat tu...

Waaaaahhhh.. Kalau fikirkan dompet yang kosong, dah lama maz sambar apa jer yang maz nak. Tapi kene beringat. Maz dah tak der duit dah.. Terpaksalah bersabar. Kawan maz jerlah yang buat pilihan. Banyak gak yang dia beli. Kalau nak tahu, meyh tengok gambar.


Lipstick fucshia tu maz punyer... Hehehehe


Dan ini pulak bil nya.. Kalau korang total out semua barang ni adalah dekat rm600.. Tapi kawan maz hanya bayar...........




Cuba bukak mata besar-besar, baca perkataan TOTAL RM92.00 jer... HOh???? RM92?????!!!!


Yes.. Itu betol. Bukan auta keyh.. So korang semua.. Selamat membeli di STAGE... 



Silalah sawan cepat-cepat... muahahahahhahahaha....




P/S: kalau ade saper-saper lagi ada cerita pasal STAGE, kongsi-kongsilah dengan maz. Nanti maz update entry kat blog.. Hehehehehhe

10 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

GLUP!! wow,.terbeliak bijik mata aini tgk ni......

PinKy MoMMa said...

akak dah dapat voucher utk dapat STAGE for FREE pulak hehehe :)
lagi sawan..tak perlukan keluarkan duit ;p

Niena Farrah-Hana said...

wow yeker?until when eh?huhu..

dh flw..

Nurul Mazni said...

NURUL AINI NORAZMAN: elok2 aini.. kang tergolek2 lak biji mata tu keluar dari soketnye.. hahaha

Nurul Mazni said...

PinKy MoMMa: kak diya ni selalu buat maz jeles tau.. huwaaaaaa... tak per2..

Nurul Mazni said...

Niena Farrah-Hana: sampai hujung bulan.. selagi masih ade stock.. :).. stage midvalley tau

merahitujambu said...

wah..kemain soping makeup..nnt nak g laa tgok..tp jarang guna laa

cik aiLebiu said...

stage buat clearance stock eh? aduhh x pegi lagi..ni kompem dah byk yg habis...

Nurul Mazni said...

merahitujambu: hehehe.. tak per.. tak perlu beli banyak2.. skit pun dah oke

Nurul Mazni said...

cik aiLebiu: yup2.. still ade banyak lagi.. datang jer dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...