August 5, 2011

STAGE BIKIN SAWAN PARA WANITA

Assalammualaikum...  Sambil-sambil menahan geram sebab perangai jiran yang tak menghormati jiran dan tak menghormati bulan ramadhan nie. Maz nak update entry yang boleh bikin korang sawan.. Bak kata Pinky Momma lah.. Memang boleh sawan duk tengok lama-lama.

Pukul 3petang tadi maz ade interview kat Action Retail Management untuk jawatan Celcom Consultant. Tapi masih tak sure lagi sama ada maz akan pergi kerja situ atau tidak. Alang-alang company tu dekat dengan MidValley, maz pergilah cari satu kedai nie atas cadangan seorang kakak di facebook. Katanye:

" Dekat kedai bla3.... ade sale.. beli 2 barang rm20 jer.. "

Maz yang sememangnya pantang kalau dengar pasal barang mekap apatah lagi harganya yang kita tau memang tak terjangkau dek akal fikiran nak beli sebab bila bukak dompet jer terketar-ketar nak kuarkan duit boleh pulak buat SALE sampai harga dari beratus-ratus jadi RM10 jer.. 

Ini tak tipu tau.. Bukan product imitate atau pun produk kualiti gred AA ker, AAA ker... Takkkkk333!!!!! 

Ni memang original.. Setanding dengan Bobby Brown, Mac, Macquilage[betul ker maz eja nie?], make up forever.. Fuh3!! Kalau korang sendiri ada kat tempat maz time tu, tak taulah baper banyak pulak duit korang yang dilaburkan kat situ. Apa-apa pun meyh tengok gambar dulu sebagai bukti keyh.


Maz bagi korang tengok gambar dulu.. Lepas ni kita tengok resit untuk empat barang nie. Mesti korang terbeliak mata, ternganga mulut.. Tutup ye. Meleleh air liur tu haaaaa. 

Kat bawah ni gambar-gambar resit.. Tenunglah nombor-nombor yang ada dalam resit tu. Kalau tak percaya leyh gosok beribu kali pastu tengok balik yer..




Haaaaaaa.. Amacam?? Sawan tak?? Tak cukup sawan lagi???? Tak perlah.. Ini jelah bukti yang maz ada.. Yang penting maz dapat gak beli barang mekap setanding MAC.. waaaaahhhhh!!!! Kalau orang tanye, ni STAGE BETOL KER????? Maz akan seluk dompet dan kuarkan resit STAGE.. Hebat tak hebat aku?? Hahahahahhahaha.... [evil gila gelak]

So untuk korang yang percaya, cepat-cepat pergi singgah STAGE berdekatan korang.. Sampai hujung bulan ni jer. Itu pun dah banyak yang dah out of stock...


Bubyeeeee n selamat berbuka. Nak offline dulu. Ramai yang dah sawan kat facebook maz tengok harga barang-barang STAGE ORIGINAL yang murah nie.. Muahahahahahha!!

9 comments:

saharinasaharudin said...

murah sgtt ni sis.
sale tu smpi ble eh? :)

zOeY zAu YaH said...

jeles! kalau saya bkn takat sawan..pgsan trus haha

Nurul Mazni said...

saharinasaharudin: sis dah blz kat entry kamu.. check yer.. cepat2.. borong bnyak2..

Nurul Mazni said...

Zoey Zau Yah: Alahhhh.. dah pengsan dah?? bahaya nieeee...

Najah SHakiLa said...

murah sngt la dear..klu najah pown..pasti MEMBELI..hehe..:)

Najah SHakiLa said...

murah sngt la dear..klu najah pown..pasti MEMBELI..hehe..:)

Nurul Mazni said...

Najah Shakila: hhehehehee... tulah. sebab murah. ngeee.. klu tak murah, tak derlah nk beli.

Jae-xiara said...

wahhh! Lina baca pun da sawan tap still waras g. HAHAHA! argggghh ruginyerrr xdpt nk peg.:( kalo kat kl tad kompem da peggg! sedih2. da lama teringin huahuahuaaaaa. T.T

Nurul Mazni said...

Jae-xiara: ingatkan saper tadi.. lina rupanye.. huhuhu.. tau tak per.. maz pun agak tak betol gak masuk stage.. tapi kene kawal diri. duit tak berapa nk cukup kan.. huhuhu.. tak per2. next year punyer sale keyh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...