July 19, 2011

Shoutbox dah HILANG?????!!!

Salam semua.. saper perasan maz dah tak letak shoutbox chat kat sidebar??

Hohhooh. Bukan delete sebab nak berlagak sombong keyh. Berlagak macam otai blogger. Tidak, tidak dan tidak!!!

Maz delete sebab maz rasa tak mampu nak reply semua chat-chat tu. Kalau korang ikhlas, apa salahnya tinggalkan jejak kat komen box. Dengan cara tu maz boleh detect yang korang memang betol-betol membaca entry maz dan secara tak langsung membantu maz menjejak korang jugak.

Sebab maz tahu, sesetengah blogger yang tinggalkan komen kat chatbox tu bukannya baca pun entry maz. Lagi best, guna nama yang lain-lain tapi direct ke satu link blog. Maz dah detect banyak kali dah bende nie.

[maz tau tu korang] heheheh

So, konklusinye maz dah tak nak letak shoutbox chat tu.. Kalau korang rase nak maz jejak korang, komen lah seikhlas hati korang yer kat komen box maz.. Tengs.. Sekiannnnn...





Perlibahasa: seperti memecut laju kat highway tapi bayar tol kat laluan tunai

Hehehe.. tak der kaitan pun. sajer jer :)

6 comments:

amir adnan said...

kamu 'cengeng'???
haaaaaa..sama....

Nurul Mazni said...

@amir adnan: ait!! cengeng gak ker?? heheehhe

Chegu Zubir said...

c.z dtg baca entry kamu yang best..dan flow kamu..hope u flow me bcak..tq

jom baca
Nak siapkan tugasan : pasangan kekasih ditahan khalwat

KimiCnoL said...

kene komen la nie.ngeh3 ;p

perempuan suka lelaki tak suka??

Nurul Mazni said...

@Chegu Zubir: tengs.. pasti.. sedang datang ke blog anda :)

Nurul Mazni said...

@KimiCnoL: hehehe.. baru tau saper yg datang baca entry atau datang sekadar nk up traffic.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...