May 19, 2011

Tak der pasal carik pasal..Inilah padahnya

Assalammualaikum semua..

Rasenye cam lama jer tak update apa-apa pun kat blog. So hari ni maz nak update lah sesuatu untuk korang.. Hari ni maz bagitahu korang, maz bangun lambat. Pukul 2 petang macam tu baru bangun sebab balas dendam hari selasa bangun awal sangat. Kul 7 pagi tahu maz bangun hari selasa hari tu. [kantoilah anak dara sorang nie]

Tak pernah buat nak bangun awal gitu. Tapi disebabkan ade event berbayar. Ahakz!! Maka kenalah bangun awal untuk selepas itu menghilangkan diri ke TAMAN ORKID, KUALA LUMPUR.. 

Maz perasan, sejak melibatkan diri dalam dunia glamor nie...ececeyhhhh.... Maz makin rajin ke taman-taman yang ada kat KUALA LUMPUR ni.. Kalau dulu, hareeeeeemmmmmmm nak pergi semua tempat tu.

Skang cakap.. apa taman kat area KL yang maz tak pergi lagi?? Rasenye ada lagi.. Tapi banyak gak lah tempat dah pergi.. Alhamdulillah nama maz juga makin dikenali.

Okeyh.. berbalik pada situasi bangun lambat tu kan. Maz memang konfirm-konfirm dahlah pagi tak bukak mata. Badan sakit-sakit, kaki rase lemah dah macam orang tua pulak kan.. Pastu tido mati.. Handphone berbunyi pun tak dengar. Adik bukak pintu dengar gak.. Tapi lepas tu tutup mata balik.. Enak kot tido.

Time tulah benda tu jadi.. Fikir macam real jer.. Apsal lah pelik sangat kan.. Banyak sangat pelakon lak tu.. Rupanye mimpi.. Dahlah ngeri tak ingat dunia mimpi tu.  Yang pelik, mula-mula nampak FASHA SANDHA.. lepas tu SHARIFAH SHAHORA... lepas tu adik alahhhh.. yang berlakon buku tu boleyh bercakaplah ape lah kat ASTRO RIA tuuu....

Siap ada adegan ganas pulak tu.. Ada ker ada hantu air lah apa lah.. Pastu nk korban manusia. Kiranya budak nie baik dia tak mo mak dia [sharifah shahora] jadi korban.. Dia yang rela hati jadi korban hantu air.. hantu air tu tarik otak dia, jantung dia.. Warggghhhhh!!!! Ape punya mimpi nie..

Pastu teros terjaga.. Nak sambung balik tido dah tak boleh.. Takut jadi lain pulak.. Wahahahaha.. Tak mo-tak mo...

Pengajarannya, janganlah tido lambat dan bangun lambat. Saper suwoh malam hari rabu tu tido lambat sampai badan sakit-sakit? Sendirik cari pasal.. Heheheehehe..

Okelah. Ni pun dah pukul 1 pagi. Mata masih setia lagi menatap laptop yang ada entah ape-ape entah nie.. Nak tido coz esok nak jumpe partner in crime maz.. Bubye!!!



Penulis Malas Yang Penuh Cinta dan Cita-Cita itu SAYAAAA!!!!!


P/s: Sekarang nk bahasakan diri maz pulak.. hope korang suke!! Esok NUR KASIH THE MOVIE masuk panggunglah. Dah booking tiket lom?? Ramai nak tengok nie..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...