May 14, 2011

Dah Lama Daaaahhhh....

Assalammualaikum...

Agak lama jugak saya tak muncul kat blog nie kan?? Tutorial tak buat. Entry apakan lagi.. Bukan melupakan dunia blogger yer.  Tapi kebelakangan nie memang sibok, lagi-lagi internet dah lebih limit.

Ura-ura di rumah saya sekarang, kiranye sedang berangin kencang gak lah, kata nak pasang UNIFI.. Wahhh!! Kalau betullah apa yang tersebar nie, walaupun dalam keluasan beberapa kaki persegi bermakna rumah kotak saya tu [hak3.. rumah flat lah].. Maka akan berpesta internetlah kami. Lagi berzamanlah duduk depan laptop, blogging, facebooing, twitter n business.. Hik3...

Noooooooo.... Mati saya kalau mak saya baca entry nie. [dia baca ker?]

Lagi-lagi, ada banyak benda yang saya nak cerita.. Tapi sesetengah cerita masih belum pasti kesasihannya, dan ada setengah cerita tidak boleh diceritakan secara langsung.. Banyak hati yang perlu saya jaga.. Huhuhu.. Sedih tol kan?

Rasenye itu jerlah kot.. Akan datang, saya akan buat tutorial yer.. Jadi, silalah sabar menanti.. Mungkin romantic blue pinkish.. wahhh!! Tunggu jerlah yer... ngeeee!!

1 comment:

NormaLiza Mah said...

waaaaa.... great lah blog awak...
saja dropped by n menabung di sini.
sama2 menabung.. thx...
daa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...