April 25, 2011

FUNKY ROCK at TAMAN RIMBA KOMANWEL

Assalammualaikum...

Waaaahhhh.. Hari ni bangun lambat kes semalam punyer lah nie. Ingatkan dapatlah bangun awal pagi sebab nak buat senaman tarian kan.. [ceyh!].. Last-last terjaga dekat kul 11.. Mak aiiiiii!! Konpem tak der anak teruna nak kat saya lepas baca nie. Hehehehee.. Tu pun terjaga sebab ada orang kol. Thanks yer~

Nak citer pasal semalam lah kan.. Akhirnye berkat join event photoshoot, saya dapat jugak satu portfolio untuk diri sendiri. Photoshoot diadakan di TAMAN RIMBA KOMANWEL. Kat mane, korang search google sendiri.. Saya tak suke orang malas-malas ni. Hahahaha

Gerak sana dari pukul 7.. Tapi sampai dekat kul 10. Tahu naper?? SESAT LAH.. Apa lagi kan. Punyerlah besar signboard tepi jalan tu, tak nampak. Alih-alih sampai pekan rawang. Sempatlah pusing-pusing pekan Rawang tu..

Mane taknye lambat. Dahlah tertinggal baju jalan kat umah. Takkan nak pakai baju tidur pulak kan.. Punca tertinggal sebab malam sebelum event tido umah MUA lain. Kira dari rumah dia boleh terus ke tempat photoshoot lah. Nak jadi cerita pagi tu check-check baju tak der. Alamak!!! Kenalah patah balik rumah.. Maaflah kak yer.

Tapi alhamdulillah, berkat orang yang kami tanya, akhirnye sampai jugak tempat tu.. Adalah macam tempat jin bertendang gak. Tapi overall memang cantik tempat tu. Cuma........ BANYAK LINTAH!

So, ini sedikit sebanyak gambar yang saya ada.. Talent-talent yang telah berjaya dicontengkan oleh saya..








Sebenarnye hanya mekap dua orang jer.. Tiba-tiba jadi tiga pulak. Ape-ape pun, senang keje dengan mereka semua.. Semua model cantik-cantik dan ramai jugak MUA[make up artist] YANG OTAI-OTAI. Saya saperlah. Mekap pun biasa-biasa lagi..

Apa-apa pun, untuk sebarang pertanyaan, korang boleh add facebook saya: MELISSA RAMIRO dan tanyalah mengenai apa sahaja.. Saya hanya ambik job mekap dalam KL sahaja dan sekitar SEREMBAN sahaja. 

Itu jerlah kot.. Tapi balik-balik semalam terus singgah SUP MELETOP yang masuk JALAN-JALAN CARI MAKAN tu.. Alah.. Dekat ngan area umah pun... Sedap owh.. Dah lah sejuk sebab hujan.. Makan nasi panas-panas pulak. Free-free dapat perencah air hujan. Tu yang jadi bertambah sedap tu.. Ahakz!!

Okeyh.. Happy reading alls!!!

Penulis Malas Yang Penuh Cinta dan Cita-cita Itu SAYAAAA.......!!!!



P/s: Semua gambar adalah hak milik saya, NURUL MAZNI BT SAWAL. Jangan nak pandai-pandai cakap tu gmbar korang dan hasil kerja korang yer mekap-mekap tu semua.. Dan terima kasih banyak-banyak untuk driver yang sudi membawa saya kesane. Jasamu dikenang!! Love~~

1 comment:

lov_note said...

waaaaaa kite serupa..kita serupa...

-tetibe nyanyi lagu-

komik mangga mmg sgt2 sedap n mghiburkan..weeeeee

-yg ngomen ni mcm budak2 je gayanyer-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...