March 12, 2011

Jalan-Jalan Tapi Tak Payah Keluar Duit

Assalammualaikum.. Penatnye hari ni. Berjalan-jalan jer dari tadi. Tak stop kat mana-mana tempat rehat pun. Minum air pun tak sempat nie. Huhuhuhu.. Apa korang fikir?? Ingat saya keluar jalan-jalan pergi KL atau SEREMBAN ker?? Tak derlah. Hari ni penat sebab berblogwalking tadi.. Adalah dekat 100KM gak berjalan. Huishhhh~~ Jauh tu....

Rasanye lebih lagilah.. Sebab saya ada sampai ke Melaka lah, Perak lah.... Merata gaklah jalan. Nasib baik tak pakai minyak. Cuma pakai kelajuan wifi yang kalau tak der orang lain online sekali maka lajulah ia!!!

Azam kan dah baru. Nak berblogwalking cuma pada hari weekend sahaja. Maka kenalah tunaikan azam tu. [kalaulah azam nak kurus badan sekuat azam blogwalking nie.. dah lame kurus dah] Aisssshhhh!!!

 Dan sebab tu jugak entry agak kelambatan hari nie. Tapi petang-petang cm ni biasalah.. Orang memang lemau sikit nak bukak blog. Ada yang lebih suka beriadah.. Tak pun tido di petang-petang begini [tak digalakkan!!] Baiklah korang pergi jog atau buatlah apa-apa aktiviti yang boleh keluarkan peluh. Jangan biasakan diri tidur petang sebab itu tak bagus tau!

Kat sini nak promote sikit.. Kalau korang berminat nak tahu pasal tips-tips kecantikan, atau korang ada sebarang persoalan yang memusykilkan kepala otak korang selama ni berkaitan KECANTIKAN dan MEKAP... Boleyhlah.. boleyhlah.. dan boleyhlah bertanya kepada tuan empunya blog ini iaitu saya di KAUNTER PERTANYAAN KECANTIKAN LITTLE LOVE ALWAYS

Kaunter ini dibuka 24 jam, 7 hari seminggu.. Tak der cuti yang diambil. Maka setiap pertanyaan bolehlah diajukan ke situ. Insya ALLAH saya akan cuba membantu anda selagi termampu... Tapi nak pesan, jangan minta petua orang tua-tua kat saya. Sebab saya tak terror bab tu.

Akhir kata, malam nanti nak sambung blogwalking lagi.... Tunggu terjahan saya di blog korang keyh!! Muaaaahahahaha [gelak nakal+gedik]



Penulis Malas Yang Penuh Cinta dan Cita-Cita itu SAYA.....

P/s: Jangan marah dengan tajuk entry.. Theeehehehe~~

2 comments:

~cik tiram~ said...

heeeee.terbaek laa firsya.:)

Nurul Mazni said...

~cik tiram~: hihihi.. terbaik ker?? lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...