February 18, 2011

Update Kontestant Kontest Part 3 & End Of Story

Baiklah semua. Gigih nak update peserta-peserta terakhir yang tertinggal. Eyh!! Lupa bagi salam yer. ASSALAMMUALAIKUM... Gubra ni dalam hati ni. Kalau korang dup... dap...dup... dap... Saya pun macam tu jugak tau!

Entry ni hanya disiarkan pada pukul 11.59 malam ini kerana saya masih menanti jika ada mana-mana blogger yang tiba-tiba nak join dan secepat kilat menyiapkan entry beliau untuk contest ini. Maka itu, saya update mana yang dah tinggalkan link. Trimas buat semua yang dah melibatkan diri kerana secara tak langsung korang memberi sokongan buat saya yang baru berjinak-jinak dengan kontest di blog.

Sebelum cakap banyak-banyak lagi, sampai kemungkinan besar 1 hari nanti papan keyboard ni meletop, baik kita tengok dulu PESERTA-PESERTA AKHIR CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN !!!!

1. http://tomatokering.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


2. http://faiqahmohd.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


3. http://tyratora.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html?zx=188fc6289aba2dd7


4. http://ayuqistinawannaflower.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-v-v.html


5. http://lifeoftyra.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.htm


6. http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


7. http://amioza361189.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


8. http://sitinurulafiah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


9. http://lembupadat.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


10. http://sitinurulainistoryfever.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html 


11. http://monsterbunney.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


Maka dengan ini, saya mengumumkan penyertaan untuk CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN tamat di sini! Sebarang komen pada entry ini tidak akan dilayan lagi walau korang merayu macam mana pun. Saya dah bagi masa dekat 3 minggu untuk siapkan entry tersebot. Maka peluang anda untuk memenangi HADIAH MISTERI adalah MUSTAHILLL!! Maaf!! [garang pulak tiba-tiba]

Alhamdulillah. Jumlah bilangan yang join boleyh tahan. Lebih dari 50 orang tu pun dah satu pencapaian bagus juga sebab bukan senang nak buat kontest ni apatah lagi bagi orang yang tak POPULAR cam saya nie. Wahahaha!!!

Terima kasih, thank you, 'toche', shesyeni [betul ke eja nie?], syukran, arigato gozaimasu!! Kepada semua sekali yang terlibat atau tidak terlibat secara langsung.. Penilaian akan dimulakan esok sehingga 20 Februari bersama-sama juri undangan seperti yang dimaklumkan sebelum ini. Jangan risau!! Juri tidak akan berat sebelah. Tahap kekreatifan diambil kira juga apabila korang menggayakan shawl tersebut, maka korang sekaligus nampak MENAWAN!

Dengan itu, saya akhiri kata-kata saya dengan sebaris peribahasa:

"Di mana ada usaha, di situ ada HIGHWAYYYYY~~ eyh!! Salah. Ada JALAN..."

Semoga berjaya semua!!! Muaaahhh3!!!

7 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

yeay semoga berjaya semua peserta !
harap2 menang .huhu

Lala Latif said...

owh...!!!dup dap dup dap jantungku...

selamat menilai ye...
yg saya ni nilai lebih2 sikit...
hahaha...
gurau je...
eh tapi klo betul pun...
ok jugak...
ekekeke..

Anis Nasri said...

wah contest da tutup eh?
alamak sy kena mula rase neves ni..
layak kah sy?? teeettttt...
btw gud luck okey juri2 yg t'libat. :D
(dlm ate : mntk2 sy menang. ehehehe )

zOeY zAu YaH said...

sape ckp kamu tk glamor? saya peminat kamu tau? hari2 buka blog ini..
dan keputusan costest tu saya akn tggu dgn gigih sbb exited yg amat hahaha...

Nurul Mazni said...

MAKCEK bukan NENEK : hehehe..gud luck dear..

Lala Latif: dupdap2 jugak jantung sy nie.. hehehe..gud luck tau semua~~

zOeY zAu YaH: hehehe..hari2 bukak sbb nk tunggu result kontest eyh dear?? after diz bukak lagi tak?? ngeee~

Nurul Mazni said...

anis nasri: kamu layak klu menepati kehendak juri..dun wori dear.. gud luck!

sitinurulafiah said...

waa nih kiranya final ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...