February 18, 2011

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA


Wahhhhhhh~~ Siapakah si gojes ini?? Yuyu Zulaikha?? Kenal?? Tak kenal pun........ Tapi saya kenal! Dalam blog jelah.. Hari ini rasa nak join segmen yang telah si gojes ini buat. Segmen apakah itu?? Jom kita usha-usha sikit.

Tajuk Segmen:

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA

Syarat-syart:

Sila terjah!


Rasanya semua dah buat. Tinggal satu jer lagi.. Komen mengenai blog si gojes ini. Kita pot pet sikit lah yer. 

" Bagi saya, Yuyu Zulaikha sangat cantik. Pakej lengkap untuk mudah naik sebagai blogger. Tapi!! Itu bukan penyebabnye. Apa yang saya suke adalah blognya yang simple, ayat yang mudah difahami, simple tapi sentap jugak kadang-kadang. Kat sini saya nak cadangkan satu benda jer kat YUYU ZULAIKHA, sediakanlah shoutbox.. Senang nak tinggal jejak [ nampak sangat pemalas nak komen.. Ngeee]"


P/s: Kuciwa sebab tak dapat nak join segmen Abang Ben buat. Tak per.. Tak per.. Lepas ni akan selalu usha blog abg ben.. Haahahah.. Nak ambik hati dia, komen-komenlah selalu. Hahahaha~~

4 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da follow awak,follow saye balik :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

zOeY zAu YaH said...

kite pun join...he he

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)

Nurul Mazni said...

tayar pancit, zoey, dan novelgurl: thx coming here.. nanti kite dtg blog korang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...