February 19, 2011

JOGGING MATA BACA ENTRY

Hai semua!! Selamat petang! Jom pergi jogging. Kite jogging depan laptop pun jadilah kan.. Hehehe.. Jogging gak tu. Jogging mata!!

Seperti yang dimaklomkan semalam, kontest yang saya buat telah pun ditutup secara rasminya. Maka untuk itu, saya ingin memberitahu bahawa, keputusan telah ada di tangan. Tapi masih dalam peringkat SEMI FINAL... Hihihihi.. Juri lagi seorang sedang bekerja. Maka terpaksa menunggu dia untuk pulang kerja dan bersama-sama memilih GADIS-GADIS SHAWL MENAWAN. Untuk permulaan, TOP 15 dipertaruhkan. Itupun di tangan saya ada dekat 20 gadis yang terpilih untuk peringkat semi final ini.

Jadi berapa yang harus ditolak untuk menjadi TOP 15???

"5"!!! yeah!! Pandai!!! Akan ada 5 peserta yang tidak masuk ke TOP 15. Dan yang baki-baki peserta, janganlah bersedih yer.


Ada rezeki saya buat kontest lagi, korang join lagi. Yang penting kat sini, jangan putus asa. Saya pun selalu jer join kontest gak. Tapi selalu gak kalah. Lepas tuu malas dah.... Tapi korang jangan jadi cam saya yer. Hehehehe~~

Okeyhlah semua. Sampai sini jer entry untuk hari ni. Malam tak tau lagi nak post apa. Mungkin tak post entry sebab nak pilih peserta dengan cermat dan JUJUR DARI HATI.. wahhhhhh~~~ Jangan lupa doa banyak-banyak yer untuk menang.. Ngeeee~

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kitty ni muka sedih jer kan?? Macam muka saya pulak bila sedih. Dowh!! Per der hal nak sedih pulak kan???

Sebab...... sob3.. sebab..... sob3!! [cruttt...cruttt....crutttt] meleleh dah hingus!

Hari ni BUFDAY SAYA.. 21 tahun lepas saya lahir hari ini lah.. Orang lain hari ni gembira-gembira lah kan.. Saya sedih pulak. Puncanye korang semualah yang buat saya sedih.

"Lorh.. apasal lak kitaorang buat awak sedih???"

Jawapan: "Sebab korang punyer wall post yang sampai 100 dekat fb wish Happy Birthday beserta mesej yang masok di HP dan juga voice mail serta panggilan telephone yang membuatkan saya menangis terharu!!"

Lagi satu benda wat sedih hari ni, mak dan ayah saya tak dapat balik kampung meraikan ulangtahun kelahiran anak daranya yang sorang ni. WUUUUUUUU~~~~ T____T

Itu jerlah nak citer [sambil kesat air mata kat baju korang].. Daaaa~~


P/s: Nak hadiah boleh??? Nak snowcap jer.. Boleyh lahhhhhhhhh~~ [Tak malu betol mintak hadiah kat orang!]

5 comments:

Lala Latif said...

happy birthday dear...
wish u gud luck...
n always happy..(^_^)

Adzriel AB said...

tak dapat joi..dah mak gadis.

Lala Latif said...

kite tag awak...

http://lalalatif.blogspot.com/2011/02/inspire-designs-1st-giveaway.html

zOeY zAu YaH said...

aisehhh....luap wish..HAPPY BSDAY COMEL ! kamu mmg comel sbb pandai bergaya.eee x sbr tggu result..he he

Nurul Mazni said...

lala latif: thx dear lala~ ngeee

adzriel ab: mak gadis pun leyh join.. hehehe.. ade jer yg dah jadi mak join kontest sy sis..

zoey: thx zoey.. pandai bergaya?? tak delah..biasa2 jer dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...