February 12, 2011

ENTRY YUMMY: MACARONs

Macaron?? Haaa?? Cameron?? Buat kat cameron highland ke?? Kat sini bukan nak cerita pasal macarons tu dan macam mana nk buat. Tapi nak korang teros terjah iklan nuffnang kat sidebar korang yang paparkan pasal macarons tersebot. Tapi kalau korang betol-betol nak tau apa itu macaron, jom baca sampai habis.....

Mula-mula baca pasal MACARONS ni datangnye dari News Straits Time. Artikel yang sangat menarik sampai satu perkataan pun tak terlepas baca. Wajib untuk baca semua perkataan dari artikel itu. Memang sangat yummy sampaikan saya telan air liur baca artikel tu. Dahlah gambar macaron tu warna-warni. Macam cupcakes jugak. Tapi ini lagi best. Cupcakes dah boring lah... [marah nanti peminat-peminat cupcakes. What to do??]




Gambar-gambar ni semua pinjam dari Milkadeal.com. Thanx for lend me this picture. Kalau korang nak tau, pada masa entry ni dipublish, masa belian tinggal 2hari, 8 jam dan 54 minit sajer lagi. Jadi bagi pemegang kad kredit, cepat-cepatlah membuat belian. Sebab sekali korang log in, korang akan dapat diskaun RM5 dari Piqa's Bakery. Bukan senang tau nak dapat diskaun tu. Dan kalau korang promote dan dapat kawan, korang akan dapat RM10 diskaun!!!! Yes~ Then korang tak payah keluar duit untuk beli macaron tersebot!

Jadi kalau korang agak-agak nak rasa sendiri macaron tu, apa lagi? Jangan tunggu lama-lama. Juz CLICK


P/s: special thanks to Piqa Bakery. Lots of love.. [Hahaha.. Per tiba-tiba pulak]

I want the free macarons dari chef nomie aziz... please~~~

4 comments:

Sabrina Mirza said...

maz...! ske maracons?? sedapp ouh!! =))

zOeY zAu YaH said...

yummy !

Nurul Mazni said...

sab: maz tak rase lagi lah macarons tu.. nanti nak mintk mak cik maz belikan.. hehehe sab dah rase ker??

zoey: yummy kan?? heheh

nurul ILYANA said...

macarons mmg sedap gile ouh !
lembut gile luar dye .
ish , mcm ice cream gitu .
takk puas la kalau makan 10 biji je .
gile la , ade hantu dye kot .
(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...