February 10, 2011

Update Kontestant Kontest 2

Hai semua...!!! Maaf sebab lambat sangat nak update peserta-peserta kontest. Mesti ramai yang dah ternanti-nanti kan nak tengok para peserta dengan gaya-gaya shawl yang menarik! Yawwwwww~~

Tapi hari ni agak upset sebenarnye. Kalau korang baca shoutbox saya, mesti korang akan perasan satu komen dari MISS RARA. Saya bukanlah blogger popular pun, tapi kenape dia mesti nak cakap macam tu??
Urmmmm.. Masing-masing ade perangai tersendiri. Agaknye jeles tak bertempat kot. Harap saya tak terpengaruh. (ceyh!! padahal dalam hati dah banjir dah!!)


Untuk semua-semua yang join kontest saya yang pertama nie, jangan risau.. Sesape yang dah tersubmit gambar lebih dari satu, saya akan TENDANG anda dari kontest ini!! Chop...Chop... Chop!!! Mane ade keyh~ Korang dah join, saya still terima. Saya hargai sokongan korang semua. Saya masih terima penyertaan korang, tapi saya akan pilih gambar yang terbaik dalam banyak-banyak gambar yang korang submit. Okeyh?? Sayang korang!!!

Jadi, tak mo celoteh banyak sangat, saya nak senaraikan peserta-peserta kontest. Scroll bawah:

1. http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


2. http://atienrashidi.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
3. http://starriehezz.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
4.  http://zatiandisa.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
5. http://princessyayah89.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
6. http://misssabridah.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan-contest.html
7. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
8. http://stilovesmylifel.blogspot.com
9. http://gadism0ntel.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
10. http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
11. http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
12. http://story-of-mlife.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
13. http://nadilazhar.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
14.  http://ilovebluekaler.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-d.html
15. http://itupunyasaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
16. http://saiapanic.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-pingsan.html
17. http://alyiafarzana.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
18. http://imedianna.blogspot.com/2011/02/gadis-shawl-menawan.html
19. http://missjuejue.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
20. http://najihahfara.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
21. http://flyfartobefree.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
22. http://shirasharif.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
23. http://lalalatif.blogspot.com/2011/02/contest-ketiga-saya-contest-gadis-shawl.html
24. http://ayungmerapu.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html
26. http://phoged.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


27. http://almondlovers-story.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html 

P/s: Selamat berjaya untuk semua gadis-gadis shawl yang menawan. Kamu semua sememangnye menawan. Tiada satu pun ciptaan ALLAH di dunia ini yang tidak menawan. Yakinlah dengan diri sendiri kerana kalau andalah peneraju diri sendiri. [repek ape dah nie??] BUBYE!! nak jalan-jalan kat blog korang pulak...Fyi, hari ni ade sorang staff tempat praktikal tunjuk pendrivenye yang telah dijangkiti VIRUS SHORTCUT!! Takut3!! Harap sangat tak jangkit ke laptop. Daaa~~

9 comments:

Lala Latif said...

yeai...im in...tq awk..
btw, miss rara 2 ckp ape...???
xdpt baca la shoutbox bile kat ofis ni...
kena blok...
hehehe...

cik najihah said...

thanks sis!

Nurul Mazni said...

lala: ni dia ckp kat sy
rara- ehh gemok ni xsedo dr..ko hengat ko chantekk sgt la tu!eww
tak perlah klu dia nk ckp cm tu..tk leyh halang mlut org kan..

Lala Latif said...

ok...sy dah dapat baca shoutbox 2...
biar la dia...ntah2...dia yg cakap macam 2 pun gemok jugak...biasanya org xnak ngaku kekurangan diri...dia jus nampak kekurangan org lain je...so, ignore je org2 mcm 2 ok...ramai lagi yg sokong awk..mcm saya ni...ngeee...:-)

Nurul Mazni said...

lala: thx so much dear...
tak tau lah ape motif dia kan~ tapi bagi sy sndiri, dia tak septutnye kutuk fizikal ssorang. tak der sorang manusia pun dlm dunia ni yg sempurna kan??
hurm. thx for support me. love u!

Lala Latif said...

motif adalah jeles...dia xdpt wat blog macam ni...jadi, kejelesan melanda diri...

zOeY zAu YaH said...

comel2..

ZaNaUs said...

as salam.
akak, byk ni je ke?link sy cm tadek je T___T

ZaNaUs said...

akak.ni link sy.thanx eh


http://misslavenderpurplish.blogspot.com/2011/01/mari2gadis2-sekalian.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...