July 23, 2010

Tag Datang Lagi....

Owwwwwwhhhhhhhhhhhh.... Lalalalaa~~~ Mari kita nyanyi ramai2...
Eyh2.. Ada orang tengok lah..Stop jap yer...
Hehehehehe.... Punyer lama tak taip entry pasal award..
Tiba2 malam ni firsya telah di tag oleyh Cik Mar Zyah pemilik blog yang cantik ini-----> Green Of Nature


Yeah...Bunny again!!!
Sangat sesuai lah dengan tema blog firsya yang secara tiba2nye bertema Encik Bunny nie...
Thx againnnnnnn!!!!
Tapi copppp!!! Ada tag kena jawablah.. Alahai.. Tak jawab tak leyh ker?????[sambil merayu kat orang yang bagi award nie]
Buat jerlah..hehehehe

#1. what's the name of the blog and why u named it so?
Blog firsya bernama Little Love Always sebab each time korang datang sini, korang datang 
ngan perasaan cinta yang sedikit di dalam hati.. Cinta tu sangat universal tau.. 
Bleyh diterjemahkan dalam banyak kondisi.. Datz y firsya pilih Little Love Always...
And its sound sweet rite???

#2. when did you started blogging?
Tak berapa ingat biler..Tapi dah dekat setahun lebih gak lah bersama blog ni..

#3. your first follower?
First follower?? Lupa dah lah~ Tapi thx kat dia coz jadi my first follower.. I love u dear!!
[suke2 mau love orang..ngeeee]

#4.something  for cik misyamissyou:
Bagi kat cik misyamissyou ke or Cik Mar Zyah?? tapi dlm tag cm tu..
Bantai jerlah firsya..hehehe
this is from me~~
 

#5 next 5 cute blogs:
Keje yg paling firsya tak suke...
Oke~Sila check shoutbox korang.. 
Mana tau korang antara yg terpilih..
Heehhehehe.. tapi saper2 yang nak, sila lah ambik..firsya benarkan..nGeee~~

2 comments:

mar said...

hehe,.comel arnab kecik 2,.tq2

FiRsYa MeLisSa said...

welkem..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...