July 21, 2010

Meyh-meyh datang SINI

Dear my fwens.... [ceyh~cam tulis surat pulak kan???hehehe]
Meyh dekat2 sikit... Kalau jauh sangat susah pulak nak cerita kang..
Korang ingat lagi entry "Cantiklah Mata Awak"????
Klu tak ingat, korang skroll ke bawah jer..Rajinkan sikit jari jemari korang tu yer..

Baiklah disini dengan berbesar HATINYA firsya nak kongsi lah dengan korang kat ner firsya beli contact lens yang telah mencantikkan mata firsya...
Senang jer.. Korang leyh add usahawan muda yang menggelar dirinya di facebook sebagai Lovely Geo Lens


Semua produk2 contact lens yang dijual cantik-cantik..
Sure korang suke~
So klu korang nk tau lebih lanjut, juz click kat nama Lovely Geo Lens tu je yer???

Bubye...got to go frens...~~

2 comments:

Anonymous said...

eh...pakai lens kalu mate kering camne? leh titik ubt ta ye?

sye pakai mate kering ler. pastu mcm kabur2 sikit. camne ye firsya?? help help. nak jugak lawa cam firsya~

FiRsYa MeLisSa said...

bleyh2...
untuk mata yg pakai contact lens ada special lubricate....
awak cari kat farmasi...
or guardian or watson...
baru pakai ker??
klu bru pakai mmg cm tu sket..nanti lama2 mesti oke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...