July 20, 2010

Mata Awak Cantik Lah....


ASSALAMUALAIKUM semuaaaaaaa!!!!!!
Yihaaaaa.... Lama betul tidak menaip apa2 di blog...
Firsya sudah kerinduan.. Tapi betul2 tiada masa untuk on9...
Kalau on9 pun sempat untuk facebook jer..
Sorry allssss.. I do really miss all of u tau!!![gedix pulak!]

Oke2...firstly nak cakap, klu korang tak suke entry nie, silalah angkat kaki or tutup mata dari membaca yang seterusnya..
Ni firsya bagi AMARAN dulu tau..
Mana lah tau kot ada yang muntah hijau pulak bila baca entry nie.... Hehehehe..Bluek!!

Lately nie, bukan lately nie lah...
Dah berkurun gak lah...Since firsya use korea contact lens, ramai yg puji my eyes..
Oke..firsya tau firsya bukan dianugerahkan dengan mata besar yang cantik dan sangat2 disukai cam kawan2 firsya yang lain..
But at least contact lens buat firsya rasa yakin dengan diri sendiri.. Dan hasilnya------------->RAMAI YANG SUKEKAN MATA FIRSYA!!!

Bukan nak meninggi diri bila dipuji..
Tapi kadang2 rasa macam tak layak dipuji sedemikian...
Keseganan akan mula melanda firsya n muka akan jadi panas semacam...
Dat time mulalah bukak hp n belek2 mata sendiri.. "Cantik ke mata aku???" 
Yer!! Itulah hakikatnye siapakah firsya sebenarnye.

Thx untuk saper2 yang telah memuji dan membuatkan firsya malu tersipu-sipu di depan lappy..
Kamu jugak ada kecantikkan dan kehensemannye masing2 kan??
Ciptaan ALLAH adalah ciptaan yang paling Agung sekali!!!

Habis dah kot.... Jom kita layan gambar pulak eyh...

Firsya suke contact lens ni coz mata firsya akan nampak more natural..Heheh~
time ni snap dalam toilet kat The Mines.. Agak chubby sket disitu~

Muka bajet baik kan dalam gambar nie???Hehehe..Otw ke Mines lagi~

Grey lens..Love it!!! Ni time induksi baru2 nie~

Bunny time~Tak der keje meyh time nie~


5 comments:

nuRuL aZieRa said...

firsya!!!
seyez lawa...ziera like this...
heheh...mcm kat FB lak bole like2...=)
n'way...nak beli gak's lak...ahakss...=))

butterfly said...

lawalh...

like it..!!

FiRsYa MeLisSa said...

nurul aziera: thx dear...silakanlah beli..
klu nak add firsya kat fb pun leyh..firsya leyh gtau kedai on9 mana firsya selalu beli contact lens nie..thx tau!!hehehe

butterfly: kamu pun cntik jugak!!

NuMeeQah said...

lawa...!!!

FiRsYa MeLisSa said...

numeeqah: thx dear~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...