May 27, 2010

SAYA MASUK CONTEST BY MYSELF




Ngaaa!!!
Ni lah kali pertama Little Love Always masuk contest!!
Tak tau pulak yg blogger rajin anjur contest..
Kalau ada contest lagi, gtaulah saya~~
Saya budak baru nak berjinak2 balik dengan dunia blog nie..ngeee
Tajuk pinjam dari pembuat contest~ Bukan contest sy tau~~
oke2...

Apa2??? Cam ner nak join contest??
Senang jer..
Click Nie!!



Once korang dah click, korang leh check syarat-syarat yg dikenakan... :)

Owh!! Saya nk pakai gambar apa yer untuk contest nie??
Lebih dari satu pun tak per kan???
Jap sy letak~~

Yang ni~~


dengan yang ini~~


Oke??? Korang punyer pulak cm ner???
Cepat2lah join~~muaahahahahah~~

Little Love Always: FIRSYA MELISSA

8 comments:

MISH LOLIPOP said...

hoho..my pix xdak lak nmpak fon tp amek kt crmin..ermm..mmber nma per???klas per??kot2 la knal kn..heeeeeeeee

FiRsYa MeLisSa said...

heheh..u terer ambik gmbar kot..
kena bijak sket lah kalau tak mo nmpak kamera tu..ngee
nama member, megat mohd akmal..tapi rsanye dia senior u kot..sebb dia prktikal dh lepas

nabilah_2908 said...

hmm..good luck dear...tk minat join kontst yg kena tygkn gambr sndiri..hehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KATA GANTI DIRI

FiRsYa MeLisSa said...

thx dear~~
hehehe..mybe nabila suke low profile kan...ngee

soclose2213 said...

hi firsya, akak dtg buat check up cewahhh,

syarat semua ok..
good luck dear

FiRsYa MeLisSa said...

soclose2213: yeah kak~
gud luck for me...hehehehe~~

churalliya said...

good luck :)

FiRsYa MeLisSa said...

thx churalliya~~hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...