May 31, 2012

Korean Cultural Festival di UiTM Shah Alam



Assalammualaikum

Tak taulah ni berita baik ke tidak kan.. Hehehehe... Tapi disebabkan maz dijemput.. So maz pun nak jemput korang-korang sekalilah.. Terutama sekali korean lovers..

Mungkin korang takkan dapat jumpelah artis korea yang korang minat kat situ.. Tapi macam-macam aktiviti yang melambangkan pasal korea ade kat situ!

Antara aktiviti yang dijalankan adalahhhhhhhhh....

-Korean food fair
-Hanbok Trial & Photoshoot Session
-K-Pop Fanclub Booth
-Hanji Arts Booth
-Taekwando Demonstration
-Korean Pop Quiz
-Movie Showing
-Cooking competition

Dan of course lah banyak lagi aktiviti yang akan dijalankan.. So ape tunggu lagi!



Jomlah join beramai-ramai..

Tarikh 9 jun 2012 bertempat di foyer S&T kompleks kejuruteraan, UiTM Shah Alam..

Korang boleh tengok link event kat sini : KLC Korean Cultural Festivals







Jomlah datang beramai-ramai.. Boleh try pakai hanbok dan lepas tu ambik gambar.. heheheehehe.. Gegurl ker boboys pun boleh datang.. Semua boleh datang!!! 

Cau cin cau.. hehe!

5 comments:

Misz Mieza said...

Wow! Menarik tu..! ^_~

Liza @ Adzriel AB said...

anak2 kak liza lebih pada jepun..

Siti Suriani said...

sure pergi! ;)

Trica Jus said...

berbagi kata2 gan,
Seorang pemenang yg sesungguhnya adalah ketika dia mampu melawan amarahnya dgn kesabarannya,dan memaafkan dgn ketulusan.
semoga dapat bermanfaat dan di terima ya, salam kenal :D

obat syaraf terjepit herbal said...

berbagi Kata Kata Motivasi
Senyumlah, tinggalkan sedihmu. Bahagialah, lupakan takutmu. Sakit yg kamu rasa, tak setara dengan bahagia yg akan kamu dapat.
Air mata tak selalu menunjukkan kesedihan, terkadang karena kita tertawa bahagia bersama sahabat terbaik kita.
semoga beramanfaat, salam kenal dan di terima :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...