April 25, 2012

FCC COLOR COSMETIC PRODUCT MEKAP FENOMENA BARU


Assalammualaikum...

Korang yang gadis-gadis kat luar sana.. Nak tak mekap yang tahan lama? Halal dan boleh di bawa solat? 

Mestilah nak kan... Maz pun memang nak suggest ni ha.. Sebabkan maz sendiri dah try product nie, ikhlas maz bagitau maz memang jatuh hati, jatuh cinta dah dengan produk nie.

Actually produk ni bukanlah baru kat Malaysia. Dah lama dah ada rasenye. Tapi baru ni macam nama product ni hot. Or adekah sebab maz tak pernah terfikir nak pakai sebab tu baru nie tau? Lagi pun kalau korang tengok packaging produk ni macam ala-ala "exclusive" dan mahal gituwwwww...

Ala-ala MAC, BOBBY BROWN, SHU EUMURA gitulah kan. Tapi yang bestnye, berpelohlah macam mana kakak oiiiii.. Mekap u olls gerenti tahan! 

Lah.. Menipu pebendanya? Maz sendiri jadi testimonial untuk produk nie. Maz sendiri buat pengakuan ikhlas kot. Walaupun tak der gambar.. Eyh! Adolah~ Kojap2..


Ni gambar terbaru.. Tengahari tadi time tunggu kawan maz.. Time ni agak freshlah sket muka.. Yang after tak der. Sibuk ambik gambar untuk assignment, tak ambik gambar sendirian berhad pun. 

Pastu yang bestnye produk nie.. ade yang kate bila pakai, jerawat dan masalah pada kulit mereka berkurangan. Maz suke sebab foundation nie full coverage. So boleh tutup jeragat kat muka maz. Alhamdulillah yang penting tahan lama tu dan boleh bawak solat.

Untuk yang nak tau lebih lanjut lagi mengenai harga dan apa lagi produk mekap lain yang mereka jual, boleh check kat sini FCC FARMASI COLOR COSMETIC..  Memang harga affordable sangat. So dont worry kalau korang kate tak cukup duit. Bedak pun boleh tahan dalam 2 bulan bergantung pada pemakaian. Foundation dekat 3 bulan boleh tahan.

So apa lagi gegurls out there? Tak perlu mahal-mahal. Sebab FCC memberikan korang pilihan yang terbaik terutama kita sebagai wanita muslimah.. 


Terima kasih sebab membaca.. 
Maz bukan promoter bergaji PRODUK ni yer.. Maz ikhlas berkongsi :)

10 comments:

RazFiRa said...

mahal ke tak ye??

Nurul Mazni Sawal said...

@RazFiRa: tak.. cuba check kat link blog tu.. ade harga sekali.

Qa said...

kak maz, betul ke ni? tringin na beli tapi takut ada kesan sampingan

Qa said...

kak maz, iqa da tgok blog produk yg farmasi tu, foundation mana yg paling bagus?

Liza @ Adzriel AB said...

wow.. kakak kak liza share entry ni di fbnya dan tag kak liza sekali. kalau littlelove ni memanglah kak liza ingat... blog kakak kak liza di sini http://beautyfarmasi.blogspot.com/.

Nurul Mazni Sawal said...

@Liza @ Adzriel AB: hehehehe.. maz pun share blog dia jugak :)

Liza @ Adzriel AB said...

he..he,,,.. dia say thank you pada maz. actually dia tak perasan pun maz share blog dia. cuma bila kak liza tunjuk semula entry ni baru terkejut dia.

Nurul Mazni Sawal said...

@Liza @ Adzriel AB: welcome kak:)

Pinkbubblegumprincess said...

nice picture yang lkast sekali..=)

FCC Farmasi Colour Cosmetics said...

Salam Maz,
T.kasih banyak2 for the review tentang FCC.
Kepada teman2 bloggers FCC InshaaAllh takde side effect.
Ada product baru BB cream.. sangat bagus sbb ada combination of Skin care.. boleh sekata kan tone kulit.
Jenguk jenguklah blog kami untuk melihat barangan FCC. tkasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...