December 6, 2011

Parking 3 Minit Yang Fail!

Assalammualaikum...

Pernah tak korang kena monday blues??? Errrr.. Maz tak pernahlah.. Tapi kalau kena mau tension satu hari.. Satu keje pun tak jalan. 

Kalau kita, tak kisahlah isnin ker, selasa sampailah jumaat.. Semua nak blues.. Sebab tu hari bekerja. Kalau maz pulak sabtu ahad hari bekerja.. Pening! hahahaha..

Dan pernah tak satu hari, korang nak parking kereta tapi tak masuk-masuk pun dalam kotak parking? Plan nak bagi lurus, jadi makin ke luar... Lagi nak luruskan, lagi macam hahahaharammmmmm jer kedudukan kereta korang?? Maz pernah kene macam nie. Kesnya tak biasa bawak kereta.

Nak jadi cerita, video pasal parking kereta fail pun masuk youtube.. Nasib baik tak tunjuk plat kereta or orang dalam kereta.. Kalau tak konpem menangis tak hingat duniaaaa.. Muka famous sebab kantoi tak reti parking.. 




Bayangkan duration 3 minit.. 3 minit tu jugak dia dok parking tak masuk-masuk dalam kotak.. Kalau maz, malu weyh!!!! Malu-malu!!! Hahahahhahaa.. betullah kan? Kalau korang, korang tak malu? Mau penumpang sebelah terus turun dari kereta.

Harap-harap maz tak derlah kene cam nie.. Nightmare tu.. Okelah.. Bubye.. Apsal lah rase pening hadap laptop nie?? Hurmmmmm...


2 comments:

Dian Hazwani said...

huhu.. nk msok parking sbnrnye payah gak..lebih2 kat jalan y cbok.. huu..

nur anis said...

saya memang tak reti parking begitu..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...