November 11, 2011

TEKNIK TUTUP KENING TANPA PERLU CUKUR-teknik baru

Assalammualaikum...

Rase cam lama tak menghadap blog, post entry.. Lamalahhhhh.. Last post hari rabu rasenye.. Tu pun post pasal novel baru RAMLEE AWANG MURSHID. Lepas tu senyaaaaappppp.. Hehehehe.. Sori again. Maz busy sangat-sangat sekarang. Make up baru pun tak sempat buat kan?

Insya allah next week maz cuba buat mekap baru keyh? Maz nak sudahkan inspired look from SELENA GOMEZ.. ade lagi satu yang maz tak sempat buat.

Haaaaa.. Tak taulah kot ade yang ingat ke tak.. Maz kate nak publish pasal outdoor photoshoot kan? Tadi maz dapat job mekap dinner. Tema, costume.. Maz dapat mekap dua orang tadi.. Satu tema sailor moon, satu lagi pikachuuuuu! awwww.. comel hokeyh!

Bercerita pasal semalam. Maz mekap talent baru jugak.. Nama dia ILIYANA ROSLI.. Bila tak mekap biase jer.. Bila dah mekap, terus tukar rupa jadi cam artis YUNA! fuhhhhh!


Actually warna ni dah biase maz buat.. Rasenye before diz pun maz pernah buat.. Cuma apa yang different kat sini, maz cuba apply teknik baru iaitu teknik tutup kening selain dari cukur kening.. Teknik ni ramai mak andam yang dah pro buat. Maz masih baru lagi.. So mungkin nampak comot sikit.

Yang lain-lain masih sama. Senang mekap talent nie sebab dia tak der masalah kulit. Dan alhamdulillah cuaca semalam cantik sangat-sangat. Dapatlah shoot dalam 2 jam. Tapi gambar shoot belom dapat lagi. Masih menanti.. Hehehehehe

Maz akan update nama photographer yang join semalam bila dah dapat gambar. Tengs untuk semua yang terlibat n good luck jugak untuk yang baru nak berjinak-jinak dengan bidang nie.. 



Twilight breaking dawn? Tapi ape kaitannye?? Hehhehe.. 

Itu jerlah.. Bubye..!!!!


Terima kasih sebab bace.. Jom klik nuffnang!

psssss: sori! Tajuk tak der kaitan pun.. Tapi kalau korang berminat, sila like banyak-banyak post nie.. hehehe

7 comments:

Snazzy Naz said...

Aaaa..lawanya makeup. naz mekup comot >.<

Cuba tengok kat entry ni, tak lawa la mekup naz : Main-Main Makeup

MaYa MustWany said...

lebih ok kan dari cukur.huhu

AdaNaz87 said...

maz, leh tak wat tutorial shading kat hidung? kasi mancung sikit. hihi. ((;

Nurul Mazni Sawal said...

@AdaNaz87: insya allah nanti maz buat yer...

AdaNaz87 said...

thank you so much maz. ((;

Fara Zakaria said...

Kak maz, fara pun nak taw gak tutorial buat shading kat hidung. Nanti kalau ada buat, alert lah fara eh, thanks :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Fara Zakaria: okeyh farah.. if akak tak buzy, akak buat yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...