November 3, 2011

Tag Dari Blogger Cik Asnie!!!

Assalammualaikum..

Maz mintak maaf sangat sebab maz kurang reply commments dan tak sempat datang ke blog yang dah tinggalkan komen dah juga yang dah follow.. Alhamdulillah hari ni follower maz dah cecah angka 929.. Satu angka yang menarik.. Tapi tak bermaksud, bila bilangan follower bertambah ramai, maz makin malas pulak..

Sebenarnye inilah pembakar semangat tau.. Hokeyh! Maz dapat banyak tag dari rakan-rakan blogger.. Tapi siyesly maz malas nak buat sebenarnye.. Sedangkan cabaran blog pun maz dah terlepas beberapa hari.. Ni kan pulak tag.. lepas tu kene tag pulak kat orang.. apa-apa pun maz mintak maaf dulu yer. Maz boleyh jawab mana yang termampu jer..

So, maz ada dapat satu tag ni dari CIK ASNIE.. Tengs sebab tag yer.. 

Antara soalan-soalan yang maz kene hadapi:

1) Kenangan manis korang sepanjang hidup nie..
2) Sabun mandi kesukaan ..
3) ciri2 lelaki idaman korang..
4) Permainan pada zaman kanak2 yg korang still rase nak maen sampai sekarang
5) Moto hidup..
6) Berlajar atau keje yg mane korang rase ag bez..why?
7) Saiz baju korang..
8) Perangai buruk korang..
9) Korang start minat girl/boy mase umo berape..
10) Aktiviti sekolah yg korang paling minat nak join..
11) Pernah x korang tampar lelaki/perempuan

Jawapan maz...--------->

1. Kenangan manis mestilah time konvo.. sampai sekarang masih teringat.. Sebab baru minggu lepas konvo.. hik3.

2. Sabun mandi fav yer?? Tak der. Maz pakai ape yang suke jer.. Asal wangi..

3. Alahhhhhhh.. Perfecto sangat. Konpem tak mo dengar. Cukuplah beriman, ade asas agama yang kukuh, boleyh bimbing maz dan anak-anak, boleyh jadi imam untuk solat, dan yang paling penting sayang dan terima maz seadanya.. Rupa tu bonus! hehe

4. Main kat tiang sekolah tu.. Tapi maz dah lupa cara nak main.. Yang maz ingat, bila orang yang jadi tu tak perasan, kite kene tukar tiang dengan kawan sorang lagi.. cam tulah.

5. moto?? PAK CIK MENANG MOTORRRR.. bhahahaha..gurau jer.. urm.. Usaha tangga kejayaan.. jangan lupa doa dan tawakal.

6. Soalan yang mencabar.. terima kasih sebab tanye.. Now maz sebenarnye dalam dilema.. Maz nak sambung study or terima tawaran kerja.. Adoish.. So maz tak der jawapan untuk tu.. huk3.

7. Fuh.. lagi bestttttt.. Sukelah kan nak tau.. Yer.. maz tak kurus.. So saiz baju maz XL.. So????? Masalah ker? tak kannnnn..

8. Sampai sekarang maz tak boleyh ubah nie.. Pssssttttt, maz suke cakap depan cermin sorang-sorang.. Bajet cam retis, pastu berangan jadi orang tu.. Bhahahahah!!!!



9. Cinta monyet maz time umur 10 tahun. Full stop!

10. Bola jaring n hoki... kelab drama n nyanyian.. n kelab komputer.. Terbaikkkk! hari-hari boleyh lepak on9.. hik3

11. Kalau pipi tak pernah.. Takat tampar peha tu biasalah.. Kawan-kawan perempuan kannnn.. 

Doneeeee!! Sori maz tak create soalan.. N maz tak tag saper-saper.. So, depends lah yer.. Saper yang nak jawab, jawablah.. Suke-suke ker.. Manelah tau kan.. Tapi kalau nak link, link kan ke blog cik asnie yer.. Sebab soalan tu dari dia.. hehehehehe..

Itu jerlah.. Boiboiiiiii!!



Suke?? Klik lah LIKE.. Ngee

1 comment:

MaYa MustWany said...

ha3 soalan last tuh..pernah x korang tampar laki/prmpuan?kikiki masa skolah rendah mas pernah tampar sorang laki ni,and kelakar nya mas kene balik..hahahah,pe lagi kejar satu kelas..now keep in touch balik dalam fb.hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...